Dom Pérignon Champagne kopen

Dom Pérignon Vintage 2013 75CL

De Benedictijnse monnik Dom Pierre Pérignon werd in 1668 benoemd tot kelderer van de Abbaye d'Hautvillers. Gedurende de volgende 47 jaar streefde hij ernaar om "de beste wijn ter wereld" te maken.

€214,95
Beschikbaar
Dom Pérignon Vintage 2013 in Giftbox 75CL

De Benedictijnse monnik Dom Pierre Pérignon werd in 1668 benoemd tot kelderer van de Abbaye d'Hautvillers. Gedurende de volgende 47 jaar streefde hij ernaar om "de beste wijn ter wereld" te maken.

€219,95 €230,00
Beschikbaar
Dom Pérignon 2010 Magnum in giftbox 1,5L

In 2010 was het winterweer extreem, de lente was droog en laat. Na een decennium met veel zon, was dit frisse weer opmerkelijk.

€574,95
Beschikbaar
Dom Pérignon Rose 2009 in giftbox 75CL

De Dom Pérignon Rose 2009 is een heerlijke champagne met tonen van espresso, gedroogde framboos, brioche en mandarijnenschil.

€399,95
Beschikbaar
Dom Pérignon Rosé Vintage 2008 75CL

Dom Pérignon Rosé Vintage 2008 behoort tot een decennium met veel zon. Toch onderscheidt het jaar zich in het hart van deze periode.

€379,95
Niet beschikbaar
Dom Pérignon Rosé 2008 in giftbox 75CL Lady Gaga

De Dom Pérignon Rosé 2008 is een enorm bijzondere limited edition van Lady Gaga.

€545,00
Niet beschikbaar
Dom Pérignon Vintage 2010 in Giftbox 75cl Lady Gaga Limited Edition

Mooie Limited edition Dom Pérignon Vintage 2010 in Giftbox gemaakt samen met Lady Gaga.

€295,00
Niet beschikbaar

Online Dom Pérignon Champagne Kopen

De kwaliteit van de voortreffelijke Dom Pérignon champagnes wordt over de hele wereld erkend. Niet voor niets krijgen deze champagnes lof van champagneliefhebbers. Dom Pérignon is zeer exclusief, de champagne is absoluut de moeite waard. Wil je een kwalitatief hoogstaande champagne drinken? Kies dan voor Dom Pérignon!

Over het huis Dom Pérignon Champagne

De champagnes van Pierre Pérignon werden al gedronken in Versailles ten tijde van Louis de XIV. Het huis heeft jarenoude kennis die wordt gecombineerd met de continue zoektocht naar vernieuwing en het blijven door ontwikkelen van de eigen stijl.  Bij iedere oogst wordt de mysterieuze en harmonieuze wijze waarop de witte en rode druiven gemengd worden als het ware weer opnieuw uitgevonden. Het huis is begonnen met de missie om ‘de beste wijn ter wereld te maken’. Of dit daadwerkelijk is gelukt is natuurlijk naar ieders eigen mening te bepalen.

Het champagnehuis heeft sindsdien verschillende soorten champagnes uitgebracht, waaronder de Cuvée de prestige. Dit is de beste champagne binnen het champagnehuis. Voor alle champagnes geldt dat ze alleen in de allerbeste jaren geproduceerd worden met druiven van hetzelfde jaar.

De vintage wijnen van Dom Pérignon

De vintage wijnen van Dom Pérignon worden in ‘sterke’ jaren gemaakt, dit wil zeggen dat alleen de beste druivenoogsten kunnen worden gebruikt. Dit is een proces van 7 maanden dat moet uitwijzen of er daadwerkelijk champagne gemaakt zal worden in dat jaar. De kwaliteit wordt altijd gewaarborgd en het ultieme doel is om de vintage champagnes te kunnen aanbieden. Hier gaan vele processen aan vooraf zoals het rijpen van de druiven, selecteren van de oogst en de persing.

Vooral de Dom Pérignon Vintage 2006 (verkrijgbaar bij ons) wordt met veel geduld en specialisme gemaakt. Er heerste een hittegolf waardoor de druivenoogst dreigde te mislukken. Door de ‘slome’ hittegolf is de oogst van het huis gered, al duurde het wel 4 weken voordat de oogst rond was. Vervolgens is het rijpingsproces ingegaan, wat ook erg traag van start ging. Rond 2015 verkreeg de wijn zijn volheid en werd de smaak tot compleetheid gebracht.

Samenwerkingen van Dom Pérignon Champagne

Sinds begin 2017 is Dom Pérignon een samenwerking aangegaan met chef-kok Alain Ducasse. Het is de bedoeling een geweldige mondervaring te creëren met een menu dat perfect combineert met de Dom Pérignon P2 1998, te vinden in ons assortiment. Het menu laat de drie facetten van deze heerlijke champagne naar voren komen, te kennen: intensiteit, mineraliserend en precisie. Men kan eten in een prachtig Château, genaamd: Ducasse au Château de Versailles" en genieten van verschillende smaken en texturen.

Naast de samenwerking met chef-kok Alain Ducasse is Dom Pérignon ook een samenwerking aangegaan met Christoph Waltz, voor de lancering van de P2 Plénitude Deuxième. De campagne bevat een kort filmpje waarin men wordt uitgenodigd de intense smaaksensatie te proeven. Om de tweede P2 Plénitude te vieren is de samenwerking met Michael Riedel aangegaan. Hij maakte een uitzonderlijk creatief kunstwerk.

Binnen het assortiment van Club Champagne vind je de Dom Pérignon 2006 (Vintage en Magnum), Dom Pérignon Rosé 2004 en de Dom Pérignon 1998 P2.

Champagne van Dom Pérignon kopen

Champagne van Dom Pérignon koop je via Club Champagne. Ben je op zoek naar een Dom Pérignon champagne en kun je deze niet vinden in onze webshop? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Als u een bestelling doet voor 16:00 uur dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog naar u op. Dat wil in de meeste gevallen zeggen dat u het de volgende dag in huis heeft.

Kan ik mijn cadeau personaliseren?

Zeker! Bij ons kunt u uw bestelling in laten pakken en een handgeschreven kaartje toevoegen aan uw product.

Is het mogelijk om naar meerdere adressen te versturen?

Het is mogelijk om bij ons een bestelling te doen, dat wij deze naar meerdere adressen versturen. Per adres worden er wel verzendkosten gerekend.

Hoe groot is het assortiment?

Bij Club Champagne heeft u keuze uit meer dan 100+ echte champagnes.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »