Moët & Chandon Specially Yours Limited Champagne

Moet & Chandon specially yours

 

Een wel heel exclusief champagne cadeau

Moët & Chandon presenteert met trots de limited edition ‘Specially Yours’-geschenkverpakking. Hiermee kunnen champagneliefhebbers hun eigen persoonlijke touch toevoegen aan een champagnebox om te geven als cadeau of om zelf te houden. Een gepersonaliseerde ‘Specially Yours’-geschenkverpakking met daarin de signature Moët Impérial of Rosé Impérial is een uniek cadeau, zeker omdat deze kan worden gegraveerd met een persoonlijke naam of boodschap. Het plezier van het geven van een cadeau wordt omgetoverd tot een dierbaar en feestelijk moment.

 

 

Moet & chandon brut(specially yours

Moet & chandon Rosé specially yours

Moet & chandon Rosé specially yours

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koop deze fles Moët & Chandon brut exclusief online bij Club Champagne. De giftboxen krijgen met een speciale machine van het champagnehuis een opdruk. Jij kunt zelf aangeven welke tekst wij op de fles plaatsen. Een bijzonder en uniek geschenk voor speciale gelegenheden.

"Specially Yours" is een mooie editie binnen het limited-edition personaliseringsaanbod waarmee champagneliefhebbers hun eigen speciale touch kunnen geven aan de giftboxen, welke weggegeven kan worden als cadeau of gewoon om zelf te bewaren.

Het luxe champagnehuis Moët & Chandon begrijpt als geen ander de emotionele waarde van het personaliseren van de verfijnde champagnes, om zo de ervaring van liefhebbers met het geven van geschenken op maat te verbeteren. Met ''Specially Yours''.

 

 

          

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »