Moët & Chandon Specially Yours Limited Champagne

Moet & Chandon specially yours

 

Een wel heel exclusief champagne cadeau

Moët & Chandon onthult met trots de limited edition 'Specially Yours'-geschenkverpakking, waarmee champagneliefhebbers een persoonlijke toets kunnen toevoegen aan een champagnebox, perfect om cadeau te geven of zelf te koesteren. De 'Specially Yours'-geschenkverpakking, met daarin de kenmerkende Moët Impérial of Rosé Impérial, is een uniek cadeau dat kan worden gegraveerd met een persoonlijke naam of boodschap. Het plezier van het schenken van een cadeau wordt getransformeerd tot een kostbaar en feestelijk moment.

 

 

Moet & chandon brut(specially yours

Moet & chandon Rosé specially yours

Moet & chandon Rosé specially yours

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koop deze exclusieve fles Moët & Chandon brut eenvoudig online bij Club Champagne. De giftboxen worden met een speciale machine van het champagnehuis bedrukt. Jij hebt de regie over welke tekst op de fles komt te staan, wat resulteert in een bijzonder en uniek geschenk voor speciale gelegenheden.

"Specially Yours" is een prachtige toevoeging aan het limited-edition personaliseringsaanbod waarmee champagneliefhebbers hun eigen speciale touch kunnen geven aan de giftboxen, perfect om cadeau te doen of gewoon zelf te houden.

 

Het luxueuze champagnehuis Moët & Chandon begrijpt als geen ander de emotionele waarde van het personaliseren van verfijnde champagnes, om zo de ervaring van liefhebbers met het geven van op maat gemaakte geschenken te verbeteren. Met 'Specially Yours' wordt elk moment met Moët & Chandon een unieke belevenis.

 

 

          

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »