Louis Roederer Champagne

Louis Roederer Cristal 75CL

Louis Roederer Cristal 2012 75CL bestellen? Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 149,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€244,95
Louis Roederer Cristal 75CL in Giftbox

Louis Roederer Cristal 2012 75CL in Giftbox bestellen? Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 149,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€249,95
Louis Roederer Cristal Magnum 1,5 Liter

Louis Roederer Cristal Magnum 1,5 Liter bestellen? Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 149,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€479,00

Online Louis Roederer Champagne Kopen

Toen Louis Roederer in 1833 het champagnehuis oprichtte benaderde hij het productieproces van zijn champagnes op een visionaire manier. Hij wilde iedere fase van de productie perfectioneren. Hij zorgde voor een unieke stijl, karakter en smaak. Halverwege de negentiende bemachtigde Louis Roederer een aantal grand cru wijngaarden, dit werd nog niet gedaan door andere champagnehuizen. Andere huizen kochten hun druiven, maar Louis Roederer verzorgde de druiven zelf en werd bekend met de karakteristieken van iedere specifieke wijngaard, systematische trok hij de beste stukken grond aan. Zijn visie was dat alle grote wijnen en champagnes afhankelijk zijn van de kwaliteit van de bodem van de wijngaarden, een passie voor traditie en een scherpzinnige toekomstvisie. Hij was de grondlegger van de reputatie en roem van Louis Roederer.

Louis Roederer, hét prestigieuze champagnehuis

De naam Louis Roederer staat voor topkwaliteit. Het prestigieuze champagnehuis streeft naar een hoge kwaliteit en staat vooral bekend om zijn Cristal Champagne. Het champagnehuis voorziet zichzelf voor 70% druiven van eigen wijngaarden, zodat zij hier ook op de kwaliteit kunnen letten en het proces voor een zeer groot deel zelf in de hand hebben. Het huis maakt vooral gebruik van Pinot Noir en Chardonnay druiven en het rijpingsproces is vaak langer dan 3 jaar. Bij dit champagnehuis worden de chardonnay druiven van de tweede persing gebruikt, dit geeft een zoetere smaak dan de eerste persing. De champagnes zijn lichtelijk droog en bevatten een geurenpallet van diverse soorten fruit zoals appel en perzik. De afdronk is zacht en subtiel en de bubbels zijn klein.

Bij ons kan je diverse champagnes van Champagnehuis Louis Roederer kopen. De soorten zijn: Louis Roederer Cristal, Louis Roederer Brut Premier, Louis Roederer Cristal Magnum, Louis Roederer Cristal Rosé, Louis Roederer Brut Premier Jeroboam, Louis Roederer Brut Premier Marthusalem, Louis Roederer Brut Premier Magnum, Louis Roederer Brut Rosé en de Louis Roederer Blanc de Blancs.

 

Champagne van Louis Roederer kopen

Champagne van Louis Roederer koop je via Club Champagne. Ben je op zoek naar een Louis Roederer champagne en kun je deze niet vinden in onze webshop? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »