Pasen champagne pakketten

Bottega Paaspakket Gold & Rosé 20cl met Paaseitjes en Ferrero Rocher

Bottega Picollo brut & Rosé paaspakket bevat 2 Prosecco , zakje met paaseitjes en Ferrero Rocher

€23,95
Moët & Chandon Paaskratje Brut & Rosë 20cl met Paaseitjes en Ferrero Rocher

De Moët & Chandon Picollo brut & Rosé geschenkset bevat een brut champagne, zakje met paaseitjes en Ferrero Rocher

€46,95
Eric Legrand Paaskist Champagne Brut 75cl met Paaseitjes

Eric Legrand brut 75cl geschenkset. Dit paasgeschenk bevat een heerlijk champagne van een authentiek champagnehuis. Daarnaast een volle zak luxe paaseitjes. Het ligt uitgestald in een kist met houtwol voor een echt paaseffect.

€47,50
Moët & Chandon Paaskist Brut 75cl met Paaseitjes

De Moët & Chandon brut 75cl geschenkset bevat naast de champagne en een zakje met paaseitjes

€57,50
Moët & Chandon Paaskratje Rosé 37,5cl met Paaseitjes en Ferrero Rocher

De Moët & Chandon Rosé 37,5cl geschenkset bevat naast de champagne, zakje met paaseitjes en Ferrero Rocher

€42,95

Champagne voor Pasen

De maand april staat in het teken van Pasen. De vrolijke paastak die je in huis haalt die je versiert met eitjes. De paashaas die wellicht langskomt voor de kinderen en natuurlijk een lekkere Paasbrunch. Wil je het dit jaar extra speciaal maken? Bekijk op deze pagina ons breed assortiment aan leuke Pasen champagne pakketten om uit te kiezen. De champagne wordt geleverd in een houtenkist met houtwol waar een zak lekkere chocolade paaseitjes en/of Ferrero Roche chocolade bijzit.

 

Feestdag Pasen

Wat houdt de feestdag Pasen ook al weer in? Pasen is een belangrijk christelijk feest, tijdens het feest wordt de kruisiging herdacht en de wederopstanding van Jezus Christus gevierd. Pasen valt altijd op een zondag en is de dag dat Jezus Christus herrees uit de dood. Pasen zelf is een verzamelnaam voor de hele week, dit is vanaf de witte donderdag tot aan tweede paasdag. Naast de gelovigen, vieren ook de niet gelovigen Pasen. Het gaat tijdens Pasen dan vooral ook om het samenzijn. Kinderen die op zoek zijn naar paaseitjes is ook een veelvoorkomende activiteit die wordt gedaan.

 

Pasen champagne pakket als cadeau

Ben je van plan om een van deze Pasen champagne pakketten cadeau te doen? Dan raden wij je aan om een handgeschreven kaartje toe te voegen. Dit is kosteloos en wordt bij de bestelling meegeleverd. Zo maak je het paas pakket extra persoonlijk. Er mogen maximaal 150 tekens op het kaartje te komen te staan, dus denk goed na over wat je erop wil laten schrijven.

 

Heb je vragen over een van onze Pasen champagne pakketten of heb je hulp nodig bij het uitkiezen? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Als u een bestelling doet voor 16:00 uur dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog naar u op. Dat wil in de meeste gevallen zeggen dat u het de volgende dag in huis heeft.

Kan ik mijn cadeau personaliseren?

Zeker! Bij ons kunt u uw bestelling in laten pakken en een handgeschreven kaartje toevoegen aan uw product.

Is het mogelijk om naar meerdere adressen te versturen?

Het is mogelijk om bij ons een bestelling te doen, dat wij deze naar meerdere adressen versturen. Per adres worden er wel verzendkosten gerekend.

Hoe groot is het assortiment?

Bij Club Champagne heeft u keuze uit meer dan 100+ echte champagnes.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »