Laurent-Perrier Champagne

Laurent Perrier Brut 75CL

De Laurent Perrier Brut is een frisse champagne met tonen van citrus- en steenvruchten.

€32,50
Laurent Perrier Brut Magnum 1,5 Liter

De Laurent Perrier Brut Magnum heeft een zachte smaak, finesse en frisheid komen bij elkaar en smaaksensaties worden afgewisseld.

€86,95
Laurent Perrier Brut Rosé 75CL

De Laurent Perrier Brut Rosé suggereert een mand vol bessen en kleine vruchten: aardbeien, frambozen, zwarte bessen, bramen, rode bessen en morellen en zwarte kersen.

€62,95
Laurent Perrier Demi Sec 75CL

De Laurent Perrier Demi Sec heeft tonen van gedroogd fruit, amandelen en hazelnoten, met gegrilde of geroosterde aroma's.

€37,95

Online Laurent-Perrier Champagne Kopen

Laurent-Perrier, opgericht in 1812 door Alphonse Pierlot, is een champagnehuis uit Tours-sur-Marne. Alphonse Pierlot vestigde zich op de wijngaarden genaamd Plaisances en La Tour Glorieux en produceerde de allereerste champagnes van het huis.

In 1881 nam de keldermeester van het champagnehuis genaamd Eugene Laurent het huis over. Zijn vrouw heette Mathilde-Emilie Perrier. Toen haar man in 1887 kwam te overlijden nam de weduwe Mathilde het bedrijf over en hernoemde zij het champagnehuis: Veuve Laurent-Perrier & Cie. De verschillende cuvées kenmerken zich door hun frisheid en elegantie.

Een constante kwaliteit bereik je niet zomaar!

De champagnes van Laurent-Perrier komen niet zomaar aan hun constante kwaliteit en delicate smaak. Dit komt tot stand door een team van professionals onder leiding van een leermeester. Samen zorgen zij voor de waarborging van de kwaliteit. De smaak van de champagnes zijn zeer toegangelijk en passen bij vele verschillende gerechten. Ze hebben een verfijnde smaak en passen bij diverse gebruiksmomenten.

Binnen ons assortiment zijn er verschillende Laurent Perrier champagnes beschikbaar. Dit zijn de volgende champagnes: Laurent Perrier Brut, Laurent Perrier Brut Magnum, Laurent Perrier Demi Sec en de Laurent Perrier Brut Rosé.

 

Champagne van Laurent-Perrier kopen

Champagne van Laurent-Perrier koop je via Club Champagne. Ben je op zoek naar een Laurent-Perrier champagne en kun je deze niet vinden in onze webshop? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »