Taittinger Champagne

Online Taittinger Champagne Kopen

Het prestigieuze champagnehuis Champagne Taittinger produceert zeer elegante champagne. De meeste champagnes van Taittinger bestaan voor een groot deel uit Chardonnay. Het huis Taittinger werd opgericht in 1734 in Reims door grondlegger Jacques Fourneaux, in 1932 kocht Pierre Taittinger het bedrijf over. Een champagne huis met een grote historie.

Waar het merk Taittinger voor staat

Het merk Taittinger staat voor kwaliteit, de champagnes worden onder de juiste omstandigheden opgeslagen. Tussen de kelder en levering zit een minimale tijd. Zo ben je verzekerd van een heerlijke champagne. De champagnes zijn met name gebaseerd op de Chardonnay druiven afkomstig van Grand Crus wijngaarden. De waarden van het bedrijf zijn vooral gebaseerd op kwaliteit en familie. De familie heeft het bedrijf dan ook na lange tijd verkocht en binnen een aantal jaren weer teruggekocht om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

De Brut Réserve champagnes worden minimaal 3 jaar in de kelders gelegd voor een rijper en completer smakenpallet. Het is een elegante, subtiele wijn met tonen van fris en vers fruit zoals perzik.

Binnen het Club Champagne assortiment bieden wij de Taittinger Brut Réserve, Taittinger Demi Sec en Taittinger Rosé Brut aan.

 

Champagne van Taittinger kopen

Champagne van Taittinger koop je via Club Champagne. Ben je op zoek naar een Taittinger champagne en kun je deze niet vinden in onze webshop? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »