Réhoboam Champagne - 4,5 Liter Champagne

Armand de Brignac Ace of Spades Brut Gold 4,5L

De Armand de Brignac Ace of Spades champagne Brut Gold heeft een frisse, fruitige, fijne en zachte champagnesmaak.

€4.945,00
Beschikbaar

Réhoboam champagne

De champagnefles in formaat Réhoboam heft een inhoud van wel 4,5 liter champagne. Dat is dus zes keer de standaardfles! Je kan er ongeveer 30 glazen mee vullen en als hij dan uiteindelijk écht leeg is, is de fles een prachtige herinnering aan de bijzondere gelegenheid waarbij je de champagne hebt geschonken.

 

Geschiedenis van de naam

Alle namen van de champagneflessen vanaf de 1,5 literfles (Magnum) zijn gebaseerd op personen uit het Oude Testament. Réhoboam was een Israëlische koning, de zoon en opvolger van koning Salomon, die bekend stond om zijn wijsheid. De naam Réhoboam betekent “hij vergroot mensen” en dit verklaart waarschijnlijk waarom de naam is gebruikt voor de gigantische champagnefles.

 

Zeldzaam

Het formaat van de champagnefles Réhoboam is er een dat maar weinig champagnehuizen produceren en is daarmee vrij zeldzaam. Het spreekt voor zich dat deze grote flessen minder snel verkocht worden. Bij Club Champagne is de Réhoboam van het champagnehuis Armand de Brignac de enige champagnefles van dit grote formaat. Indien je op zoek bent naar een Réhoboam van een ander champagnehuis verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij je zoektocht naar jouw ideale fles champagne!

 

Ontdek Onze Réhoboam Champagnes

Réhoboam champagnes zijn geen gewone flessen; ze zijn een statement van grootsheid en overvloed. Met een inhoud van 4,5 liter brengen deze indrukwekkende flessen een gevoel van theater en luxe naar elke gelegenheid. Of je nu een extravagante viering plant, een uniek cadeau zoekt, of gewoon wilt genieten van champagne in stijl, onze Réhoboam champagnes bieden een ervaring die je niet snel zult vergeten.

 

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Als u een bestelling doet voor 16:00 uur dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog naar u op. Dat wil in de meeste gevallen zeggen dat u het de volgende dag in huis heeft.

Kan ik mijn cadeau personaliseren?

Zeker! Bij ons kunt u uw bestelling in laten pakken en een handgeschreven kaartje toevoegen aan uw product.

Is het mogelijk om naar meerdere adressen te versturen?

Het is mogelijk om bij ons een bestelling te doen, dat wij deze naar meerdere adressen versturen. Per adres worden er wel verzendkosten gerekend.

Hoe groot is het assortiment?

Bij Club Champagne heeft u keuze uit meer dan 100+ echte champagnes.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »