Piper-Heidsieck Champagne

Piper-Heidsieck Rosé Sauvage 75 CL

De rosé champagne heeft een zachte, warme smaak met aroma's van rode pruimen, clementines, bloedsinaasappel en een vleugje pistache. 

€44,95

Online Piper-Heidsieck Champagne Kopen

Piper-Heidsieck is één van de meest gedronken en gewaardeerde champagnes ter wereld. De champagnes van het huis zijn even charmant en elegant als toegankelijk. Piper-Heidsieck is de champagne van de sterren. Deze naam is onder meer verkregen doordat de champagnes van Piper jarenlang werden geschonken op de grotere filmfestvals ter wereld. Geniet van de champagne van één van de grotere champagnehuizen. Het huis heeft mooie elegante champagnes en om de zeer goede prijs-kwaliteit verhouding kan niemand heen.

Kwaliteit

Wij werken via door het champagnehuis Piper-Heidsieck geselcteerde champagne-importeurs. Op deze manier zijn wij er zeker van dat de champagnes slechts korte tijd buiten de kelders zijn geweest en niet aan kwaliteit hebben ingeboekt. Champagne die je bestelt is daarom altijd goed op smaak.

Soorten Piper-heidsieck 

Welke soorten Piper-Heidsieck kun je kopen bij Club Champagne? Wij bieden diverse smaken:
  • Brut
  • Sublimé
  • Essentiel
  • Rosé Sauvage
  • Brut Vintage
  • Rare Vintage
De meeste champagnes van dit huis verkopen wij in flessen van 75 CL (obuteille). Maar van Piper-Heidsieck Brut verkopen wij ook Magnums en demi (37,5 CL). 
 

Over het Champagnehuis

Piper-Heidsieck champagnes worden al jaren met liefde gemaakt. Piper-Heidsieck is opgericht door Florens-Louis Heidsieck. In 1785 startte hij het bedrijf Heidsieck & Co en maakte gelijk naam met onderscheidende champagnes. De kwaliteit van de champagnes van Heidsieck bleef niet onopgemerkt en de reputatie strekte zich tot ver buiten de eigen streek, zelfs tot aan het hof. Na de dood van Florens-Louis nam zijn neef Christian Heidsieck het bedrijf over en sloeg de handen ineen met een getalenteerde man genaamd Henri-Guillaume Piper. Nadat Christian Heidsieck in 1835 overleed hertrouwde zijn vrouw met Henri-Guillaume Piper. Het PIPER-HEIDSIECK merk was geboren.

 

Champagne van Piper-Heidsieck kopen

Champagne van Piper-Heidsieck koop je via Club Champagne. Ben je op zoek naar een Piper champagne en kun je deze niet vinden in onze webshop? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »