Nicolas Feuillatte Champagne

Online Nicolas Feuillatte Champagne Kopen

Nicolas Feuillatte was een Franse koffiehandelaar uit New York. Hij erfde Domain Saint Nicolas in Montagne de Reims te Frankrijk en nam een besluit. Hij zou zijn eigen kwaliteitschampagnemerk gaan opbouwen en met resultaat. In 1972 kocht hij zijn eerste 12 hectare grond in de champagnestreek. In 1980 verkocht hij zijn eerste champagnes, onder eigen naam, dit werd al gelijk een groot succes door de lage zuurgraad en zachte afdronk.

De meeste champagnes van het huis zoals de Brut Réserve worden na 3 jaar rijpen al in de schappen verkocht. De Brut Réserve is zeer delicaat en zacht van smaak met een aroma van fruitsoorten zoals appel, peer en perzik.  Met een lange afdronk en frisse zuren is dit een zeer populaire keuze. Dit in tegenstelling tot de duurdere champagnes van het huis, te kennen als Millésimées, deze rijpen ongeveer 6 jaren.

Het succes van Nicolas Feuillatte

Vanaf de eerst gemaakte champagne is het balletje gaan rollen en heeft het huis diverse champagnes ontwikkeld. Inmiddels heeft het huis plek 4 van de wereld weten te  bemachtigen en is het, het meest verkochte merk Champagne van Frankrijk.

Binnen ons assortiment hebben wij verschillende Nicolas Feuillatte champagnes. De verschillende soorten zijn de Nicolas Feuillatte Brut Réserve, Nicolas Feuillatte Chardonnay Blanc de Blancs, Nicolas Feuillatte Brut Rosé, Nicolas Feuillatte Brut Réserve Magnum en de Nicolas Feuillatte Cuvée Palmes D’or.

 

Champagne van Nicolas Feuillatte kopen

Champagne van Nicolas Feuillatte koop je via Club Champagne. Ben je op zoek naar een Nicolas Feuillatte champagne en kun je deze niet vinden in onze webshop? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »