Nebukadnezar Champagne - 15 Liter Champagne

Nebukadnezar champagne

Een Nebukadnezar is het grootste formaat wijnfles die wij als Club Champagne in huis hebben en waar 15 liter drank in gaat . Dit staat gelijk aan 16 standaard champagne flessen en je kan er ongeveer 100 glazen uithalen. De Nebukadnezar behoort tot de grotere flessen die op de markt als het gaat om champagne. Wil je op vallen met je cadeau, dan gaat dat zeker lukken met een Nebukadnezar champagne en hoef je niet bang te zijn dat er niet voldoende is! 

Geschiedenis 

De naam Nebukadnezar is ontstaan door de koning Babylon, die jaren heeft geregeerd voor Christus. Doordat hij de machtigste was, moest dit ook blijken uit de grootte van de flessen.  

 

Nebukadnezar bestellen 

De champagnefles Nebukadnezar is bijzonder groot, en wordt hierdoor meestal alleen geopend voor speciale gelegenheden. Club Champagne heeft twee Nebukadnezar flessen in het assortiment, zo hebben wij er eentje van het champagnehuis Veuve Clicquot en van Moët & Chandon. Wilt u toch liever een Nebukadnezar champagne van een ander champagnehuis? Neem dan contact op met onze klantenservice, en dan gaan we op zoek naar de perfecte champagne voor jou! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »