Pol Roger Champagne

Pol Roger Brut 75 CL

Een champagne waarin de Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay druiven uitstekend met elkaar in balans zijn. Kenmerkend is de verfijnde mousse.

€39,90
Pol Roger Demi Sec

Mooie champagne van Chardonnay, Pinot Meunier en Pinot Noir

€39,95
Pol Roger brut magnum 1,5 liter

Een champagne waarin de Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay druiven uitstekend met elkaar in balans zijn. Kenmerkend is de verfijnde mousse.

€87,50

Online Pol Roger Champagne Kopen

Excellentie en onafhankelijkheid
In zijn 160-jarige geschiedenis heeft Pol Roger een van de meest vleiende reputaties opgebouwd in de selecte cirkel van de toonaangevende champagnemerken.

Deze erkenning is de vrucht van de niet-aflatende toewijding van het bedrijf aan twee essentiële waarden: excellentie en onafhankelijkheid. Elk van de champagnes die onze naam draagt, wordt behandeld als een onberispelijke ambassadeur van onze geschiedenis. Al vijf generaties lang zijn de nakomelingen even veeleisend en blijven ze trouw aan de strategie die vanaf het begin door de oprichter van het bedrijf is geïnitieerd.

Excellentie betekent de strenge selectie van de wijnbouwers waarmee Pol roger werkt, maar ook door een strikte selectie van de druiven die van hen zijn gekocht. Familieleden houden alle operaties nauwlettend in de gaten, inclusief de details van de vinificatie; het betekent ook dat de familie, in volledige onafhankelijkheid, de melanges kiest die de wijnen voortbrengen. Excellentie en onafhankelijkheid zijn nauw met elkaar verbonden. Het ene garandeert het voortbestaan ​​van het andere en vice versa.

 

Champagne van Pol Roger kopen

Champagne van Pol Roger koop je via Club Champagne. Ben je op zoek naar een Pol Roger champagne en kun je deze niet vinden in onze webshop? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Als u een bestelling doet voor 16:00 uur dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog naar u op. Dat wil in de meeste gevallen zeggen dat u het de volgende dag in huis heeft.

Kan ik mijn cadeau personaliseren?

Zeker! Bij ons kunt u uw bestelling in laten pakken en een handgeschreven kaartje toevoegen aan uw product.

Is het mogelijk om naar meerdere adressen te versturen?

Het is mogelijk om bij ons een bestelling te doen, dat wij deze naar meerdere adressen versturen. Per adres worden er wel verzendkosten gerekend.

Hoe groot is het assortiment?

Bij Club Champagne heeft u keuze uit meer dan 100+ echte champagnes.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »