Pol Roger Champagne

Pol Roger Brut 75 CL

Pol Roger champagne, koop deze exclusieve champagne! Snelle levering, scherpe prijzen en gratis verzending vanaf € 149,- bij de nr. 1 champagnewebshop van Nederland

€47,50

Online Pol Roger Champagne Kopen

Excellentie en onafhankelijkheid
In zijn 160-jarige geschiedenis heeft Pol Roger een van de meest vleiende reputaties opgebouwd in de selecte cirkel van de toonaangevende champagnemerken.

Deze erkenning is de vrucht van de niet-aflatende toewijding van het bedrijf aan twee essentiële waarden: excellentie en onafhankelijkheid. Elk van de champagnes die onze naam draagt, wordt behandeld als een onberispelijke ambassadeur van onze geschiedenis. Al vijf generaties lang zijn de nakomelingen even veeleisend en blijven ze trouw aan de strategie die vanaf het begin door de oprichter van het bedrijf is geïnitieerd.

Excellentie betekent de strenge selectie van de wijnbouwers waarmee Pol roger werkt, maar ook door een strikte selectie van de druiven die van hen zijn gekocht. Familieleden houden alle operaties nauwlettend in de gaten, inclusief de details van de vinificatie; het betekent ook dat de familie, in volledige onafhankelijkheid, de melanges kiest die de wijnen voortbrengen. Excellentie en onafhankelijkheid zijn nauw met elkaar verbonden. Het ene garandeert het voortbestaan ​​van het andere en vice versa.

 

Champagne van Pol Roger kopen

Champagne van Pol Roger koop je via Club Champagne. Ben je op zoek naar een Pol Roger champagne en kun je deze niet vinden in onze webshop? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »