Jacquart Champagne kopen

Champagne Jacquart Blanc de Blancs Vintage 75cl

Champagne Jacquart Blanc de Blancs Vintage 75cl.

€59,99
Beschikbaar
Champagne Jacquart Champagne Brut 75CL & Rosé 75CL Valentijnspakket met Chocolade

Een romantische Valentijnsdag verrassing voor de echte champagne liefhebber? Onze Valentijnspakket bevat de heerlijke Jacquart Champagne Brut met zijn delicate bubbels en uitgebalanceerde smaak, gecombineerd met luxe bonbons en roze chocolade.

€121,95
Beschikbaar
Champagne Jacquart Brut 75cl

Het Mosaïque-label biedt een elegante vertolking van onze kenmerkende stijl en omvat onze compromisloze selecties en keuzes totdat ze vanzelfsprekend worden.

€39,99
Beschikbaar
Champagne Jacquart Rosé 75cl

Het is de fruitigste en lekkerste cuvée in de Mosaïque-collectie. Het combineert zowel de punch van de Chardonnay als de kracht van zwarte druiven.

€49,99
Beschikbaar

Online Jacquart kopen bij Club Champagne

De visie op het leven van Champagne Jacquart is optimistisch en vreugdevol, waar mensen zich vrij voelen om te genieten van essentiële genoegens, en een meer ontspannen gevoel van luxe wordt gebracht in de wereld van Champagne. Het assortiment van wijngaardterroirs, de focus op Chardonnay in onze melanges en de langdurige rijping van onze wijnen kapselen een unieke en eigentijdse stijl in: fris, gracieus, verfijnd.

De uitmuntendheid van de expertise is ontworpen om de vrijgevochten benadering en vrolijke, kleurrijke visie op het leven te ondersteunen. De missie is om van die kleine alledaagse genoegens speciale gelegenheden te maken... die emoties oproepen en met anderen kunnen worden gedeeld!

Een jong Champagnehuis met een modernere en meer ontspannen benadering van champagne; kleine momenten in het leven speciaal maken: het gewone verlaten om een beetje vreugde aan het leven toe te voegen.

De historie van Jacquart Champagne

De geschiedenis van Champagne Jacquart is doordrenkt van prestigieuze mijlpalen. In 1964, met de opkomst van beroemdheid op Pegasus, werd het Champagnehuis geboren. In 1983 introduceerden Jacquart de allereerste Blanc de Blancs Vintage, gevolgd door de lancering van de Mosaïque-reeks in 1992. De reis bracht Jacquart naar het Hôtel de Brimont in 2009, waar Floriane Eznack in 2011 haar rol als keldermeester aanvaardde. 2013 zag de geboorte van het Alpha-label, gevolgd door het Alpha Rosé-label in 2017.

Toewijding aan Duurzame Wijnbouw

Bij Champagne Jacquart gaat duurzaamheid verder dan een buzzword; het is een diepgewortelde toewijding. Jacquart koestert nauwe relaties met de partner-wijnbouwers, gebaseerd op vertrouwen en langetermijnengagement. Het speciale team van technici en ingenieurs werkt al 15 jaar samen met coöperatieve wijnhuizen om wijngaardbeheertechnieken te verbeteren en de druivenkwaliteit te maximaliseren. Jacquart omarmt initiatieven zoals alternatieven voor chemische bestrijdingsmiddelen en milieucertificering. In feite is 20% van de wijngaard in 2017 gecertificeerd als duurzaam.

Online Champagne kopen van Champagne Jacquart

Bestel je favoriete fles van Champagne Jacquart gemakkelijk en snel online bij Club Champagne. Staat je gewenste fles er niet tussen? Neem dan contact met ons op dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing! Is het een cadeau? Dan kunnen wij er naar wens een handgeschreven boodschap aan toevoegen om jouw geschenk uniek te maken.

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Als u een bestelling doet voor 16:00 uur dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog naar u op. Dat wil in de meeste gevallen zeggen dat u het de volgende dag in huis heeft.

Kan ik mijn cadeau personaliseren?

Zeker! Bij ons kunt u uw bestelling in laten pakken en een handgeschreven kaartje toevoegen aan uw product.

Is het mogelijk om naar meerdere adressen te versturen?

Het is mogelijk om bij ons een bestelling te doen, dat wij deze naar meerdere adressen versturen. Per adres worden er wel verzendkosten gerekend.

Hoe groot is het assortiment?

Bij Club Champagne heeft u keuze uit meer dan 100+ echte champagnes.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »