Armand de Brignac Champagne - Ace of Spades Champagne

Armand de Brignac Ace of Spades Rosé 12L

Koop Armand de Brignac Ace of Spades champagne Rosé vandaag nog bij Club Champagne ✅ Scherpe prijzen ✅ Snelle levering ✅ Service staat voorop.

€28.500,99
Armand de Brignac Ace of Spades Brut Gold 1,5L

Koop Armand de Brignac Ace of Spades champagne Brut Gold vandaag nog bij Club Champagne ✅ Scherpe prijzen ✅ Snelle levering ✅ Service staat voorop.

€715,00

Online Armand de Brignac Champagne Kopen - Online Ace of Spades Champagne Kopen

De Armand de Brignac champagnes zijn zeer exclusief door hoge expertise en passie. De flessen alleen al zijn zeer spectaculair en elk stuk voor stuk met de hand vervaardigd. Naast de hoge kwaliteit van de fles zijn de champagnes zeer vol van smaak, doch subtiel en met een lichte bubbel. De Ace of Spades champagnes passen bij veel verschillende gerechten en lenen zich uitstekend voor een speciale gelegenheid.

Verkozen tot beste prestige champagne uit 1000 kanshebbers!

Binnen ons assortiment vind je de Armand de Brignac Brut Gold en Rosé. De Armand de Brignac Brut Gold kwam als beste champagne uit de test bij een blindproeverij van 1000 prestige champagnes. De kwaliteit wordt dan ook zeer goed gewaarborgd en de prijs is het zeker waard! Het smakenpallet van deze champagne is te omschrijven als fris met tonen van peer, nectarine en sinaasappel.

Geschiedenis en proces van champagnehuis Armand de Brignac

Het champagnehuis is binnen de familie al 250 jaar bekend als wijnmaker. Jean-Jacques Cattier en zijn zoon, Alexandre wilden hier verandering in brengen door het maken van champagne met een superieure kwaliteit. De familie bezat 33 hectare aan wijngaard en 250 jaar ervaring van druiven. De zorg en aandacht voor het land en milieu staat, tot op de dag van vandaag, hoog in het vaandel. De naam stamt uit 1950 en is te danken aan een roman met het personage ‘M. De brignac’ die de moeder van Jean-Jacques zeer chique vond. Deze naam is dan ook als eerbetoon aan zijn moeder het leven ingeroepen.

Het proces van de champagne gaat als volgt: de beste en meest verse druiven worden gekozen voor persing, waarbij zoveel mogelijk aandacht voor detail wordt gegeven. Als de druiven zijn gekozen en deze stuk voor stuk sappig, fris, fruitig en zacht van smaak zijn is het tijd voor de volgende stap. Vervolgens komen er 3 oogstjaren voort uit de persing en worden er drie verschillende oogsten samengebracht tot een champagne.

De Champagnes Armand de Brignac Brut Gold en Armand de Brignac Rosé Ace of Spades koop je bij Club Champagne! 

 

Champagne van Armand de Brignac - Ace of Spades kopen

Champagne van Armand de Brignac koop je via Club Champagne. Ben je op zoek naar een Ace of Spades champagne en kun je deze niet vinden in onze webshop? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »