Online Krug Champagne Kopen

Achter elke druppel Krug champagne schuilt de droom van een visionair. Een man die, lang voor dat anderen dat deden, begreep dat plezier de essentie van champagne is. Dus, meer dan 170 jaar geleden, volgde Joseph Krug zijn eigen pad en maakte jaar in jaar uit geweldige champagnes, ondanks de onvoorspelbaarheid van het weer. Joseph Krug experimenteerde en niet zonder succes: hij slaagde erin om een champagne te maken zoals nog niet eerder was gedaan. Sinds 1843 tot op de dag van vandaag maakt het champagnehuis Krug alleen maar prestige champagnes.

Een Champagnehuis waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat

De Krug champagne staat voor perfectie en streeft naar een constante kwaliteit en verbetering waar mogelijk. De verbeteringen worden voornamelijk in het productieproces toegepast voor modernisering en betere technieken. De champagnes vallen in een vrij hoge prijsklasse door zijn smaak en jarenlange rijpingsproces. Het lange rijpingsproces zorgt voor een unieke, volle en delicate smaak die lang op de tong blijft hangen en erg krachtig is.

Krug staat niet bekend om zijn kwantiteit maar kwaliteit. Zo maakt het Champagnehuis bepaalde champagnes alleen in goede jaren en niet zomaar elk jaar om de productie constant voort te kunnen zetten. Krug produceert slechts 6 verschillende champagnes, een zeer klein aantal in vergelijking met andere champagne producenten.

Bij ons koop je de Krug Clos du Mesnil 2004, Krug Clos D´Ambonnay 75cl 2000, Krug Grande Cuvée, Krug Rose, Krug Vintage 2004 en de Krug Grande Cuvee Magnum. Bestel online Krug champagnes bij de champagne specialist tegen de scherpste prijzen.

 

Champagne van Krug kopen

Champagne van Krug koop je via Club Champagne. Ben je op zoek naar een Krug champagne en kun je deze niet vinden in onze webshop? Dan kun je altijd contact op nemen met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »