Champagne Blog - Club-Champagne.nl, de nr.1 champagne webshop van Nederland

De 4 populairste champagnes van 2023 voor je op een rij

  • Geplaatst op
  • 0
De 4 populairste champagnes van 2023 voor je op een rij

Hallo champagne-liefhebbers van Club Champagne! Het is weer tijd om te toosten op de goede dingen in het leven, en wat is een betere manier om dat te doen dan met een glas van de beste bubbels? We hebben de kurken laten knallen en de glazen gevuld om de vier populairste champagnes van 2023 voor jullie op een rij te zetten. Dus, haal die flûtes tevoorschijn en laten we duiken in deze sprankelende line-up!

Wat is champagne?

Wat is champagne?

Veel mensen drinken met tijdens feestelijkheden, borrels of etentjes wel één of meerdere glazen champagne. Champagne is een soort wijn, een mousserende wijn. Maar wanneer is een mousserende wijn champagne? Wat is champagne?

De beste champagne: dit zijn de meest verkochte champagne merken

  • Geplaatst op
  • 0
De beste  champagne: dit zijn de meest verkochte champagne merken

Champagne is en blijft een zeer populaire dranksoort die voornamelijk bij vieringen wordt gedronken. Er zijn veel merken op de markt, maar niet iedereen kan de beste zijn. The Drink Business stelt ieder jaar een top 10 samen van de best verkopende champagnes. Na het lezen van dit artikel weet jij precies welke dat zijn voor 2023!

Champagne in kerstpakket of als kerstgeschenk kopen

  • Geplaatst op
  • 1
Champagne in kerstpakket of als kerstgeschenk kopen

Als werkgever wil je ieder jaar weer met een leuk kerstpakket voor de dag komen. Met een mooi kerstgeschenk kun je als werkgever je waardering tonen. Steeds vaker geven bedrijven andere invulling aan hun kerstgeschenken dan dat zij kiezen voor het traditionele kerstpakket. Bijvoorbeeld een exclusieve champagne, om echt goed te toasten tijdens de feestdagen. Bij Club Champagne denken wij met je mee!

Champagne geven als kerstgeschenk

  • Geplaatst op
  • 0
Champagne geven als kerstgeschenk

Kerst is de feestdag waar familie en vrienden bij elkaar komen. Of het nu bij jou thuis, bij iemand anders of op kantoor gevierd wordt, het gaat erom dat je je omringd met de mensen die je lief hebt. Op deze feestelijke dag is een cadeau wel zo toepasselijk. Maar bedenken wat je moet geven, kan nog best moeilijk zijn. Wil jij dit jaar extra opvallen? Dan doe je dat zeker met champagne!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »