Champagne Blog - Club-Champagne.nl, de nr.1 champagne webshop van Nederland

De French 75: Een Klassieke Champagne Cocktail

  • Geplaatst op
  • Door Juul
  • 0
De French 75: Een Klassieke Champagne Cocktail

Leer alles over de French 75, een klassieke cocktail die gin, champagne, citroensap en suikersiroop combineert voor een verfrissende en elegante smaakervaring. Ontdek de geschiedenis van deze geliefde drank en leer hoe je hem zelf kunt maken voor je volgende feestelijke gelegenheid.

De 4 populairste champagnes van 2023 voor je op een rij

  • Geplaatst op
  • 0
De 4 populairste champagnes van 2023 voor je op een rij

Hallo champagne-liefhebbers van Club Champagne! Het is weer tijd om te toosten op de goede dingen in het leven, en wat is een betere manier om dat te doen dan met een glas van de beste bubbels? We hebben de kurken laten knallen en de glazen gevuld om de vier populairste champagnes van 2023 voor jullie op een rij te zetten. Dus, haal die flûtes tevoorschijn en laten we duiken in deze sprankelende line-up!

Wat is champagne?

Wat is champagne?

Veel mensen drinken met tijdens feestelijkheden, borrels of etentjes wel één of meerdere glazen champagne. Champagne is een soort wijn, een mousserende wijn. Maar wanneer is een mousserende wijn champagne? Wat is champagne?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »