Champagne Blog - Club-Champagne.nl, de nr.1 champagne webshop van Nederland

Wat is champagne?

Wat is champagne? Veel mensen drinken met tijdens feestelijkheden, borrels of etentjes wel één of meerdere glazen champagne. Champagne is een soort wijn, een mousserende wijn. Maar wanneer is een mousserende wijn champagne? Wat is champagne?

Wat is Brut Champagne? Wij leggen het uit

Wat is Brut Champagne? Wij leggen het uit Wist je dat de meeste gedronken champagnesoort een brut champagne is? Dat klinkt dan ook wel logisch aangezien 90% van alle champagnes uit brut bestaat. Maar wat is nu precies een brut champagne, hoe wordt deze gemaakt en welke soorten brut champagnes zijn er? Je leest het allemaal in dit artikel.

Een verjaardag vergeten of iets goed te maken? Laat champagne bezorgen

Een verjaardag vergeten of iets goed te maken? Laat champagne bezorgen Iedereen overkomt het wel eens: je vergeet een verjaardag of een belangrijk moment van een persoon die je liefhebt. Op het moment dat je het beseft ben je eigenlijk al te laat. Geen nood. In dit artikel leggen we piekfijn uit hoe je dit op een hele goede en leuke manier op kunt lossen. Wat is er beter dan champagne als je iets goed te maken hebt? Champagne is voor elke gelegenheid de juiste keuze. Champagne is in veel verschillende soorten en prijsklasse verkrijgbaar. Iets belangrijks vergeten? Kies dan voor een exclusieve champagne. Wie wordt er nou niet blij van een lekkere champagne?

Goede champagne - Betaalbaar en de juiste prijs kwaliteit verhouding. Welke mogelijkheden zijn er?

Goede champagne - Betaalbaar en de juiste prijs kwaliteit verhouding. Welke mogelijkheden zijn er? Er zijn vele soorten champagnes, waaronder de betaalbare tot zeer dure en exclusieve flessen. Champagne is erg lekker en voor een speciale gelegenheid mag er een dure fles worden gedronken. Als je echter vaker champagne wilt drinken is een betaalbare champagne misschien wat aantrekkelijker. Er zijn genoeg mogelijkheden voor goede champagnes binnen een betaalbaardere klasse. Welke mogelijkheden er zijn? We noemen er een aantal in onderstaand artikel!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »