Champagne Blog - Club-Champagne.nl, de nr.1 champagne webshop van Nederland

Prosecco en champagne, wat is nu eigenlijk het verschil?

Prosecco en champagne, wat is nu eigenlijk het verschil? Bubbels, een verzamelnaam voor mousserende wijnen. In Nederland wordt steeds meer mousserende wijn gedronken. Champagne is natuurlijk erg populair, maar ook prosecco en cava behoren tot de mousserende wijnen. Van de twee laatst genoemde wordt prosecco vaker gedronken. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen prosecco en champagne? Hoe komt het dat champagne exclusiever en duurder is? Wij leggen het je uit.

Wat is de ziel van een fles champagne?

Wat is de ziel van een fles champagne? Heb je weleens gehoord van de ziel van een fles champagne? Champagne is een mousserende wijn en net als alle wijnen hebben ook champagneflessen een ziel. Maar wat is de ziel van een fles champagne dan precies? Hoewel je er bij het kopen van champagne geen rekening mee hoeft te houden vertellen we je er graag wat meer over.

Wat is de beste champagne voor bij je ontbijt?

Wat is de beste champagne voor bij je ontbijt? Een champagne ontbijt wordt door veel mensen bij speciale gebeurtenissen genoten. Maar ook om tijdens het ontbijt gewoon de tijd te nemen om lekker te genieten. Want genieten dat is het, een heerlijke champagne gecombineerd met een lekker ontbijt. Maar wat is nu de beste champagne die je kunt drinken bij een champagne ontbijt? Wij geven je een aantal tips zodat je weet welke champagne je kunt kopen.

Wat is champagne?

Wat is champagne? Veel mensen drinken met tijdens feestelijkheden, borrels of etentjes wel één of meerdere glazen champagne. Champagne is een soort wijn, een mousserende wijn. Maar wanneer is een mousserende wijn champagne? Wat is champagne?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »