Moederdag geschenken; Een fles champagne bedrukt met jouw persoonlijke tekst

  • Geplaatst op
  • 0
Moederdag geschenken; Een fles champagne bedrukt met jouw persoonlijke tekst

Zondag 10 mei staat in 2020 in het teken van onze liefdevolle moeders. Ieder moment in je leven staat zij aan je zijde en staat ze achter je. Je moeder steunt je door dik en dun en heeft je veel geleerd van wat je nu weet. Misschien is zij wel de persoon die jou in contact heeft gebracht met de wonderen wereld van champagne. Jouw liefde voor deze vrouw kun je niet beter uiten dan met een mooie fles champagne. Speciaal voor Moederdag 2020 hebben wij de vijf lekkerste champagnes voor je op een rij gezet + een exclusief verkrijgbare fles champagne met persoonlijke bedrukking.

Je moeder echt verwennen met moederdag?!

Club Champagne biedt in samenwerking met Moët & Chandon als eerste webshop exclusief gepersonaliseerde Moët champagne flessen aan, ideaal voor bijzondere gelegenheden. De flessen kunnen bedrukt worden met een eigen gouden opdruk. Wil jij je moeder dit jaar dus echt speciaal laten voelen, kies dan voor een mooie bedrukte fles champagne! Met bijvoorbeeld de naam van je moeder of een leuke boodschap.

   

 

Bovenstaande flessen kun je hier bestellen:
https://www.club-champagne.nl/moet-chandon-brut-75cl-met-gouden-opschrift.html
https://www.club-champagne.nl/rose-brut-75cl-met-gouden-opschrift.html

 

Andere mooie flessen voor moederdag:

Champagne uit de filmwereld: Piper-Heidsieck

Piper Heidsieck champagne is bij uitstek het meest geliefde champagnemerk voor in de films. Dit komt mede door de grote namen van de ambassadeurs van dit champagnehuis. Marie Antoinette en Marilyn Monroe spraken graag hun liefde uit voor deze champagne. Hoe bijzonder is het als je jouw moeder de favoriete champagne van Monroe kunt overhandigen?

 

De Piper-Heidsieck champagne heeft een hoog aangeschreven status en zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij de moeders. Van deze champagne zijn een aantal varianten en graag lichten wij er twee toe. De Piper-Heidsieck Rosé Sauvage bestaat uit aroma’s van rode pruimen, bloedsinaasappels, clementines en een vleugje pistache. Deze combinatie van ingrediënten maakt de rosé champagne een warme en zachte champagne.


De Piper-Heidsieck Cuvée Sublime heeft maar liefst een rijpingsproces van 24 tot 29 maanden. Met de subtiele smaken van vanille, gebak, gesuikerde citroenschil en peperkoek maakt ook dit een warme en zachte champagne. Het is niet gek dat deze champagne meerdere prijzen heeft mogen ontvangen. Houd jouw moeder meer van een volle en frisse dronk, dan is de Piper-Heidsieck Brut een uitstekende keuze.

 

Moët & Chandon champagne voor Moederdag

Uiteraard mag dit champagnehuis niet ontbreken in de top 5 lekkerste champagnes om cadeau te doen. Moët & Chandon is misschien wel het bekendste champagnehuis van deze tijd. Door de vele uitvoeringen en promotie door bekende Nederlanders staat Moët hoog aangeschreven. De variant Moët & Chandon Ice Imperial is in deze tijd van het jaar de absolute favoriet. Door zijn frisse en fruitige smaak wordt deze champagne graag op terrasjes of ergens anders buiten in de zon gedronken. Wij weten zeker dat jouw moeder blij wordt van een fles Moët & Chandon! Je kunt voor ons gehele assortiment altijd op de pagina van dit champagnehuis kijken.

 

Kies voor het elegante champagnehuis Taittinger

De Taittinger Brut bestaat voor 40% uit Chardonnay en wordt aangevuld met Pinot Noir. Deze Brut is fruitig en levendig en brengt je met de geur van perziken, vanille en witte bloemen mee naar een unieke smaaksensatie. Ook komt in deze variant de elegantie en frisheid van dit champagnehuis duidelijk naar voren. Rijkdom, elegantie en frisheid zijn de kenmerken van deze prachtige fles. Tevens verkrijgbaar in een mooie geschenkverpakking.

 

Welke champagne koop jij voor Moederdag?

Wij hebben de vijf lekker champagnes voor jou op een rij gezet. Houd jouw moeder van een andere champagne? Voel je dan niet verplicht om een champagne te kopen die wij zojuist benoemd hebben. Kijk gerust verder op onze website en kies de champagne die het beste past bij de smaak van je moeder.

 

Bekijk al onze champagne flessen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »