Geef je klanten een luxe relatiegeschenk en verras ze met een mooie champagne giftbox

  • Geplaatst op
  • 0
Geef je klanten een luxe relatiegeschenk en verras ze met een mooie champagne giftbox

Aan het eind van het jaar gaan veel bedrijven op zoek naar een relatiegeschenk. Als bedrijf wil je graag je waardering tonen en meer dan eens wordt gekozen voor een luxe relatiegeschenk. Niet gek dat veel bedrijven kiezen voor een mooi verpakte goede fles champagne. Want een exclusieve champagne in luxe giftbox, coffret of houten kist is een relatiegeschenk dat uw klant zeker zal waarderen.

Wat zijn nu mooie champagne giftboxen om uw klanten mee te verrassen? Bij Club Champagne hebben we een ruim assortiment aan giftboxen, coffrets, houten kisten en andere geschenkverpakkingen. We bespreken diverse soorten giftboxen en lichten een aantal exclusieve champagnegiftboxen uit. Geeft u deze als relatiegeschenk? Dan weet u zeker dat uw gift goed ontvangen zal worden. Ook leverbaar in grotere aantallen. Wilt u giftboxen versturen naar meerdere adressen? Neem even contact op en vraag naar de mogelijkheden. 



Bekijk hier al onze: Champagne Giftboxen 

 

Champagnes in luxe geschenkkist

Wanneer u gaat voor een coffret dan geeft u het relatiegeschenk een zeer luxe uitstraling. Een geschenkkist is een prachtige verpakking waar een champagne in geleverd kan worden.

 

Wilt u een exclusieve champagne in een mooie geschenkkist geven? Kijk dan eens naar de geschenkkist van Moët & Chandon

 

 

 

Champagne in geschenkkist met glazen

Wat ook erg chique is om te geven is een geschenkkist met champagne en bijbehorende glazen van het champagnehuis. Zo kan uw klant dankzij uw relatiegeschenk op een mooie manier de feestdagen vieren of zelfs het nieuwe jaar inluiden. Wellicht toostend met de champagne en glazen die u geschonken heeft. Op deze manier houdt uw klant zeker een goed gevoel aan het geschenk over.

 

Een mooie set die veel gewaardeerd wordt is de geschenkkist met twee champagneglazen van Moët & Chandon.

 

 

Bekijk Moët & Chandon Brut in geschenkkist met twee champagneglazen »

 

Armand de Brignac Ace of Spades Champagne Brut Gold

 

 

 

 

Armand de Brignac's Brut Gold champagne staat synoniem voor weelde en exclusiviteit. De sprankelende bubbels en de rijke smaak met fruitige en bloemige tonen maken van deze champagne een echte traktatie voor speciale momenten. Ontdek de puurheid van luxe in elke slok en laat je betoveren door deze iconische gouden fles. 

Bekijk de Armand de Brignac Ace of Spades Gold

 

 

Moët & Chandon in houten kist – 150CL

Een andere mooie optie is de houten kist van Moët & Chandon. Met deze populaire champagne geeft u sowieso blijk van waardering. Maar geleverd in een magnumuitvoering van 150CL maakt u zeker een mooi gebaar richting uw klant.

 

Bekijk Moët & Chandon Imperial in kist 150CL »

 

Moët & Chandon in houten kist – 300CL

Als u echt het uiterste uit uw cadeau wilt halen is er nu ook een kist voor de Moët & Chandon Imperial Brut van maar liefst 300CL!

 

Bekijk Moët & Chandon Imperial in kist 300CL »

 

Moët & Chandon Impérial Ice Geschenkkist + 2 glazen

Bij Club Champagne stellen wij ook zelf geschenkkisten samen, zoals deze prachtige Moët & Chandon Imperial Ice Geschenkkist. In deze kist zit een heerlijke fles Moët & Chandon Imperial Ice champagne van 75cl, en twee glazen van Moët & Chandon. De kist wordt opgemaakt met stro voor een unieke en exclusieve uitstraling. Ook hebben wij een versie van deze kist met ook nog een fles Moët & Chandon Ice Rosé.

 

Bekijk Moët & Chandon Ice Impérial Geschenkset ICE + 2 glazen »

 

Bekijk Moët & Chandon Ice Champagne Gift + 2 glazen »

 

Champagne bestellen voor uw klant?

Bent u geïnteresseerd in één van bovengenoemde luxe giftboxen, of in een ander product uit ons assortiment? U kunt uw bestelling plaatsen via onze website.



Voor grotere bestellingen is levering op rekening mogelijk. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Graag ontvangen wij uw bestelling per e-mail met uw bedrijfsgegevens, aantallen en leverdatum. Wij nemen binnen één werkdag contact met op.

 

E-mail:[email protected]
Alle contactgegevens »

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »