Speciaal voor u geselecteerd! Kwaliteit champagnes voor de scherpste prijzen
(0)

De beste champagne relatiegeschenken - deel 1

  • Geplaatst op
  • 0
De beste champagne relatiegeschenken - deel 1

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat de meeste bedrijven op zoek gaan naar eindejaarsgeschenken. Meer dan eens wordt champagne weggegeven als exclusief relatiegeschenk. Champagnes lenen zich hier uitstekend voor. Wat zijn nu de beste champagnes om weg te geven aan relaties? We lichten er een aantal voor je uit in het eerste deel van "De beste champagne relatiegeschenken ".

Bij alle champagnes, dus ook de geschenksets, die je bij Club Champagne besteld kun je een gratis handgeschreven kaartje bestellen. Het is ook mogelijk om bedrukte kaartjes te bestellen. Wanneer je bijvoorbeeld naar al je klanten een champagne wilt sturen met een kaart in jullie huisstijl. Vraag hiervoor bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Moët & Chandon Piccolo geschenkset

 Moët & Chandon Piccoloset

Dit jaar nieuw in ons aanbod: De piccolo geschenkset van Moët & Chandon. De champagnes in deze set zijn afkomstig van het populairste champagnehuis ter wereld: Moët & Chandon. We hebben gekozen voor een combinatie van een Brut en een Rosé champagne. Lekker afwisselend en voor velen leuk om eens een rosé champagne uit te proberen.

De piccolo's hebben een inhoud van 0,20 CL en zijn geschikt om 2 glaasjes champagne uit te schenken. Ze liggen een bedje van houtwol in een vintage houten kratje. 

Meer weten? Bekijk de Moët & Chandon piccolo geschenkset.

Veuve Clicquot Ponsardin in houten geschenkkist

VCP houten geschenkkist

De heerlijke brut champagne van Veuve Clicquot Ponsardin verpakt in een houten geschenkkist met twee champagnes flutes. In de houten kist ligt een chique zwarte inlay van luxe materiaal.

Maak het geschenk helemaal af met een gratis handgeschreven kaartje of vraag naar de mogelijkheden voor bedrukte kaartjes. Een prachtig champagne geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden door je relaties.

Bekijk de Veuve Clicquot houten geschenkkist

Dom Pérignon 2009 limited edition

Dom Pérignon 2009 Tokuijn Yoshioka

Met deze vintage van Dom Pérignon geef je een wel heel speciaal cadeau. De Dom Perignon 2009 Vintage Champagne Tokujin Yoshioka Editie 75 cl is een creatief en krachtig ontwerp van de Japanse ontwerper Tokujin Yoshioka. Het is gemaakt naar de de inspirerende woorden van Dom Pérignon zelf: “I’m drinking stars”.

Wens je gewaardeerde relaties met deze wel heel speciale fles een goed nieuw jaar. Wees er wel snel bij want het is een limited edition en maar beperkt verkrijgbaar. 

Ga naar de Dom Perignon 2009 Vintage Champagne Tokujin Yoshioka Editie

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden