De 5 beste champagnes voor in een kerstpakket 2023

  • Geplaatst op
  • 0
De 5 beste champagnes voor in een kerstpakket 2023

Tijdens kerst is het altijd maar afwachten wat er in de kerstpakketten zit. Een leuk en origineel idee is om er champagne in te doen. Vaak zie je dat er hapjes inzitten, kaarsjes en misschien nog een flesje wijn. Met champagne verras je je medewerkers en geef je ze een lekker cadeau van waarde! Wij zetten de 5 beste champagnes voor in een kerstpakket op een rijtje.

1. Moët & Chandon Ice Impérial 75CL

Moet Ice Imperial
 

Deze champagne is een ideale toevoeging voor in een kerstpakket. De Moët & Chandon Ice Impérial is special gemaakt om met ijs te drinken. Doordat je het met ijs kan drinken brengt het een hele nieuwe beleving aan champagne. Verras je medewerkers dus met deze heerlijk vernieuwende champagne. Op de fles staat een QR-code. Hiermee kun je suggesties voor een mix toevoegen aan het drinkmoment. 

 

2. Moët & Chandon Rosé 75CL

Moet & Chandon Rosé


De Moët & Chandon Rosé 75CL is vooral erg leuk voor de vrouwen in het bedrijf. Werken er veel vrouwen binnen je bedrijf of werk je met veel vrouwelijke partijen? Kies dan voor deze champagne in een kerstpakket. Dit is een rosé champagne die heerlijk smaakt en een leuke vrouwelijke uitstraling heeft. De rode vruchten geven de champagne een zoete smaak en de afdronk is zeer fris en fruitig!

 

3. Moët & Chandon Brut Impérial in Luxe geschenkkist + 2 flutes 75CL


Een leuke toevoeging aan een kerstpakket is de Moët & Chandon Imperial Flutes geschenkkist Dit is een luxe geschenkkist met daarin 2 originele Moët & Chandon Imperial Flutes, en een fles Brut Impérial. Deze champagne is heel fijn in de mond en laat een indruk achter op de tong. Dit is een ideaal cadeau zodat er thuis met 2 personen van genoten kan worden.

 

4. Piper-Heidsieck Cuvée Sublime 75CL


De Cuvée Sublime is een heerlijke mix van de drie druiven: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. De champagne past perfect bij de winterdagen. Deze champagne heeft een combinatie van smaken zoals: vanille, gebak, peperkoek en gesuikerde citroenschil. Het geeft bij het drinken een warm gevoel zoals bij de kerstdagen hoort. Qua smaakpallet is dit dus een goede champagne voor in een kerstpakket. Ook de prijs is zeer betaalbaar voor deze kwaliteitschampagne. 

 

5. Pommery Brut Royal 75CL

Pommery Brut



De Pommery Brut Royal 75CL is een delicate champagne. De fles heeft een luxe uitstraling en valt zeer zeker op in een kerstpakket. De champagne heeft een fijne frisse smaak door een combinatie van rode vruchten, witte bloemen en citrusvruchten. De champagne heeft een lange afdronk, je kunt hier dus optimaal van genieten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »