3x Champagne kerstcadeau

  • Geplaatst op
  • 0
3x Champagne kerstcadeau

Nog maar een paar maanden en dan is het alweer kerst. Wat dacht je van een champagne kerstcadeau om dit jaar echt op te vallen? Lees hier de top 3 populairste champagnes waar je indruk mee gaat maken!

1. De Moët & Chandon Brut Impérial champagne

De Moët & Chandon Brut Impérial is een droge witte champagne en één van de meest verkochte champagne ter wereld. Daarom is deze Moët champagne voor vrijwel elke gelegenheid geschikt, dus ook voor de kerst komt deze champagne goed van pas. Hij is te herkennen aan de smaak van perzik, citrus en wit fruit. Moët champagne smaakt heerlijk onder genot van lekkernijen zoals toastjes en hartige broodjes en is een ideaal champagne kerstcadeau om iemand te geven. Omdat het binnenkort kerst is, komt er een limited edition beschikbaar om echt op te vallen. Wil je dit jaar echt indruk maken? Doe deze Moet dan als champagne kerstcadeau.

 

 

2. Moët & Chandon Ice Impérial champagne

Deze Moët champagne is speciaal gemaakt om met ijs te drinken. De fles is te herkennen aan zijn gouden letters en witte glanzende kleur. Op de hals zie je de zogenoemde black tie met een gouden sticker erop. De samenstelling van Moët Ice bestaat uit Pinot noir, Pinot Meunier en Chardonnay. Deze champagne wordt meestal gedecoreerd met muntblaadjes, een schijfje limoen of komkommer. Voor de echte champagne liefhebbers die van een frisse champagne lusten, is deze Moët het ideale champagne kerstcadeau. Weet jij al wie je deze champagne gaat geven?

 

 

3. Dom Perignon 2020

De Dom Perignon valt in de wat luxere klasse en dat mag ook wel want deze champagne staat bekend om zijn elegante smaak. Deze Dom is bijna tot wel 10 jaar gerijpt. Dat maakt deze champagne zo speciaal en uniek. Dit werd ook door wijnkenners waaronder William Kelley en Jancies Robinson bevestigd. Dus als je een wat ruimer budget uit te geven hebt is de Dom Perignon de perfecte keuze om als champagne kerstcadeau te geven.

 

 

Glitter champagne

Wil je deze kerst extra opvallen? Dan is glitter champagne de perfecte keuze. Ja, leest het goed. Glitter champagne is makkelijk te maken, je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om eetbare glitters in een neutrale champagne te doen. Houd er wel rekening mee dat je er een rietje in doet voor het roeren, zo behoud je namelijk het mooie effect.

 

 

Fles champagne laten bezorgen

Heb je geen tijd om naar de slijterij te gaan? Een fles champagne laten bezorgen werkt net zo goed. Bij de meeste online shops is er sprake van: “voor 16:00 besteld morgen in huis”. Meestal is het ook nog dat wanneer je vanaf een x aantal bedrag besteedt, je verzending gratis is. Mocht je binnen enkele dagen een cadeau nodig hebben is een fles champagne laten bezorgen een ideale keuze.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »