Moederdag ontbijt; maak het af met een champagne

  • Geplaatst op
  • 0
Moederdag ontbijt; maak het af met een champagne

Het champagneontbijt is een fantastische aangelegenheid. Geef dit daarom als cadeau voor moederdag. Maar dan komt de vraag, hoe maak ik een Moederdag ontbijt af met champagne? Dit heeft onder andere te maken met het eten waar jij het ontbijt uit laat bestaan, zoals zoet of spijzen. Wij van Club Champagne gaan jou daarom uitleggen wat jij nodig hebt.

Boodschappen en voorbereiding voor het Moederdagontbijt

Ga je het ontbijt zelf maken of haal je kant-en-klare kwaliteitsproducten bij de lokale specialisten? Dit is een gegeven waar je rekening mee dient te houden. Als je het ontbijt zelf maakt, denk aan croissantjes, broodjes of andere lekkernijen, dan kan het zijn dat de kwaliteit minder is dan wanneer je het bij de specialisten haalt. Dat neemt niet weg dat er meer liefde in het ontbijt zit. Een moeder vindt het fantastisch om zelfgemaakte spulletjes te krijgen van haar kind of man, dus wees vooral niet bang om zelf aan de slag te gaan! Maak je het niet zelf? Ga dan langs de bakker, slager of een andere specialist. Een Moederdagontbijt afgemaakt met champagne verdient namelijk de beste producten.

 

Kies het type champagne voor het Moederdagontbijt

Het type champagne is vaak afhankelijk van de voorkeur van de persoon die het nuttigt of het type voedsel dat erbij wordt gegeten. In dit geval gaat het dus om de voorkeur van jouw moeder of vrouw. Vaak wordt een wat drogere champagne gedronken in combinatie met spijzen. Voorbeelden van spijzen zijn de croissants, bagels, bacon, kaviaar en garnalen. Deze spijzen zijn dus heel goed te combineren met bijvoorbeeld een Brut Champagne. Gebruik je bij het Moederdagontbijt voornamelijk fruit? Dan is het beter om de drogere champagnes achterwegen te laten. Fruit is samen met het gebruik van zoetbeleg het best te combineren met een zoete champagne, zoals een Demi-Sec Champagne. Een aantal voorbeelden van een wat zoeter ontbijt zijn crêpes, pannenkoeken, wafels en dus zoet fruit. Wil je echt scoren? Neem dan een Moët & Chandon Nectar Imperial, dit is namelijk een echte Demi-Sec Champagne.

 

Maak een exclusief ontbijt voor Moederdag

Het samenstellen van het ontbijt voor Moederdag is niet het gemakkelijkst, zeker als je zelf geen keukenprinses bent. Maar gelukkig zijn er genoeg websites op het internet te vinden waar jij inspiratie kan opdoen voor het maken van een champagne ontbijt voor moederdag. Wij van Club Champagne adviseren jou om alles uit de kast te halen om er een succes van te maken. Je gebruikt immers champagne voor het ontbijt. Zalm of een andere vis scoren gegarandeerd bij het champagneontbijt voor jouw moeder of vrouw. Dus wees niet bang en doe lekker gek! Mocht dit nu echt niets voor jou zijn, dan zijn er uiteraard nog ontbijtservices. Deze services nemen alle werkzaamheden uit handen en leveren het kant-en-klaar af.

 

Na het lezen van dit artikel weet jij wat je moet weten voor het maken van een champagneontbijt voor jouw moeder of vrouw. Heb je dit al een eerder gedaan en heb jij iets te delen met ons en onze klanten? Laat het dan weten in de reacties! Neem vandaag nog een kijkje in ons assortiment en laat je verassen! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »