Een klein flesje champagne cadeau doen? Dit zijn onze toppers!

  • Geplaatst op
  • 0
Een klein flesje champagne cadeau doen? Dit zijn onze toppers!

Is er iemand jarig of verdient een vriend/vriendin, familielid of partner een cadeautje? Kies dan voor een flesje champagne. Het is erg leuk om dit cadeau te doen omdat het veelal in de smaak valt en hoe kun je iets beter vieren dan met champagne? Wij zetten de toppers in kleinverpakking voor je op een rijtje.

Ruinart Blanc de Blancs Klein flesje Ruinart

De Ruinart Blanc de Blancs 37,5CL is een flesje dat je gemakkelijk cadeau kunt geven maar ook zeer goed kunt delen voor een speciaal moment. Het type fles met een inhoud van 37,5CL wordt een demi genoemd. Champagnes zijn vaak samengesteld uit drie verschillende druifsoorten, genaamd: chardonnay, pinot noir en pinot meunier. Voor deze champagne zijn alleen chardonnay druiven gebruikt. De indrukwekkende fles geeft de mooie zachte kleur van de champagne goed weer en doet zijn naam eer aan. Het smakenpallet is te omschrijven als puur, fris en fruitige citrusvruchten met een afdronk van jasmijn en roze peper.

 

 

 

Moët Chandon klein flesjeMoët & Chandon Moët Imperial

Deze champagne is van hoge kwaliteit omdat Moët & Chandon hier veel waarde aan hechten. Een perfect cadeau dus om te geven voor een speciale gelegenheid en om een leuke gebeurtenis te vieren. De champagne heeft een droge smaak en een fijne langdurige afdronk. Dit flesje heeft een inhoud van 20CL en het word hierdoor een piccolo flestype genoemd.

 

 

 

 

 

Krug Grande Cuvée krug klein flesje

Deze aantrekkelijke demi fles heeft veel finesse en complexiteit en word gemaakt van chardonnaydruiven uit 120 wijnen om karakter te creëren. Deze champagne is nooit exact hetzelfde samengesteld, het product kan elk jaar uit andere wijnen bestaan en een ander jaartal bevatten. De Krug Grande Cuvée is exclusief en vraagt om een heel speciaal moment waarbij je rustig kunt genieten van het smaakpallet. Bij het nemen van een slok krijg je een heerlijke smaakcombinatie van noten, gedroogde vruchten en toast, een ideale wijn als aperitief en bij verschillende vissoorten.

 

 

 

 

nicolas feuillatte klein flesjeNicolas Feuillatte Brut Réserve

Deze bleekgoude champagne is verpakt in een prachtige luxe fles en is ideaal om te drinken als aperitief en verschillende gerechten met gevogelte, vlees en vis door zijn brede smaakpallet. De smaakbeleving van deze Nicolas Feuilatte Brut Reserve is te omschrijven als zacht en fris (appel) met een lange bruisende afdronk. De champagne is samengesteld uit de pinot noir druif, de pinot meunier en een vleugje chardonnay druiven. Dit is een fijne champagne die bij een groot publiek in de smaak valt en bij veel gelegenheden gedronken kan worden.

 

 

 

 

Bekijk ons volledige assortiment kleine flesjes champagne en bestel eenvoudig via Club Champagne. Wij helpen je graag!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »