Alle formaten champagneflessen speciaal voor jou op een rijtje gezet

  • Geplaatst op
  • 0
Alle formaten champagneflessen speciaal voor jou op een rijtje gezet

Ben je op zoek naar een specifiek formaat champagnefles voor een speciale gelegenheid? In dit artikel hebben we alle formaten champagneflessen op een rijtje gezet, zodat jij gemakkelijk het perfecte formaat kunt vinden. Van de standaard 75cl fles tot de indrukwekkende Nebuchadnezzar van 15 liter, wij hebben ze allemaal voor jou op een rijtje gezet. Lees verder en ontdek welke champagnefles het beste past bij jouw feestelijke gelegenheid.

Bij Club Champagne hebben we een breed scala aan champagneflessen in alle formaten. Van standaard 750ml tot aan indrukwekkende Nebuchadnezzar's van maar liefst 15 liter. Om je te helpen de juiste keuze te maken, hebben we een mooi overzicht voor je samengesteld. Hier vind je alles wat je moet weten over de verschillende formaten champagneflessen.

 

De Standaard Fles

 

De meest voorkomende fles is de 'standaard' fles van 750ml. Deze champagnefles is geschikt voor elk soort gelegenheid en ideaal om te delen met vrienden en familie. Deze fles is perfect voor een romantisch diner voor twee of om cadeau te geven aan een geliefde.

 

 

Magnum Fles

 

De Magnum champagnefles is twee keer zo groot als de standaard champagnefles en bevat 1,5 liter champagne. Dit formaat is perfect voor grote feesten en bijeenkomsten. Het is niet alleen indrukwekkend om te zien, maar het zorgt ook voor een extra feestelijk tintje.

 

 

Jeroboam Fles

 

De Jeroboam champagnefles is goed voor vier standaard flessen en is perfect voor grotere groepen. Met deze fles van 3 liter heb je genoeg om de hele avond te feesten. Dit formaat is populair bij restaurants en clubs, maar kan ook thuis voor een indrukwekkend effect zorgen.

 

 

Methusalem Fles

 

De Methusalem champagnefles, ook wel bekend als de Imperial, is goed voor acht standaard flessen. Dit formaat is perfect voor een grotere viering, zoals een bruiloft of jubileum. Het is een prachtig gezicht om deze gigantische fles champagne te openen en te proosten op de bijzondere gelegenheid.

 

 

Salmanazar Fles

 

De Salmanazar champagnefles is goed voor twaalf standaard flessen. Dit formaat is perfect voor evenementen met een grote menigte. Het is een indrukwekkend gezicht om deze fles te openen en de champagne te zien stromen. Deze fles is geschikt voor een avond vol feest en plezier.

 

 

Balthazar Fles

 

De Balthazar champagnefles is goed voor zestien standaard flessen. Dit formaat is perfect voor grote evenementen, zoals bedrijfsfeesten of grote huwelijksfeesten. Het is een echt statement om deze fles champagne te openen en te delen met al je gasten.

 

 

Nebukadnezar Fles

 

De Nebukadnezar champagnefles is het grootste formaat en is goed voor twintig standaard flessen. Dit formaat is uiterst zeldzaam en indrukwekkend om te zien. Het is geschikt voor zeer speciale gelegenheden en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die aanwezig is.

 

 

Kies de juiste fles voor jouw gelegenheid

Bij Club Champagne hebben we een breed scala aan champagneflessen in alle formaten. Of je nu een romantisch diner voor twee hebt of een groot evenement viert, wij hebben de perfecte fles voor jou. Met onze informatieve gids kun je de juiste keuze maken en je feestelijke gelegenheid nog specialer maken. Naast de verschillende formaten champagneflessen hebben we ook een ruime keuze aan verschillende merken en soorten champagne, zodat je altijd de perfecte champagne vindt die past bij jouw smaak en budget.

 

Proost op jouw speciale moment met de beste champagne

Nu je alles weet over de verschillende formaten champagneflessen, kun je de perfecte fles uitkiezen voor jouw speciale moment. Of je nu een kleine intieme gelegenheid hebt of een groot feest, onze champagneflessen zorgen voor de perfecte finishing touch. Wij zijn ervan overtuigd dat onze champagne van topkwaliteit is en we nodigen je uit om het zelf te ervaren. Proost op een onvergetelijk moment met de beste champagne!

 

A(Standaard Fles) -- 2x groter --> B(Magnum Fles)

B -- 2x groter --> C(Jeroboam Fles)

C -- 2x groter --> D(Methusalem Fles)

D -- 1,33x groter --> E(Salmanazar Fles)

E -- 1,33x groter --> F(Balthazar Fles)

F -- 1,25x groter --> G(Nebuchadnezzar Fles)

 

Ontdek onze champagneflessen in alle formaten en maak van elk moment een feest. Bij Club Champagne hebben we de beste champagne voor jouw speciale gelegenheid. Proost op een onvergetelijke ervaring met de beste champagne van Club Champagne.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »