Rosé Champagne drinken in de zomer: onze 4 keuzes

  • Geplaatst op
  • 0
Rosé Champagne drinken in de zomer: onze 4 keuzes

De zomer is weer aangebroken, de avonden duren langer en de gezelligheid komt heerlijk tot zijn recht! Het drinken van Rosé Champagne is een geweldige manier om de zomer met jouw vrienden en familie door te komen. Wij geven jou 4 van de door ons gekozen zomerse champagnes! Benieuwde welke vier dit zijn? Lees dan gauw verder!

Moët & Chandon Ice Rosé

Moët & Chandon Ice Rosé is een fantastische champagne om te drinken in de zomer. Heerlijk met jouw vrienden of familie genieten van goed eten én een goede champagne. De zomerdagen zijn op deze manier gemakkelijk uit te houden. Het champagnehuis Moët & Chandon weet zichzelf jaar in jaar uit weer te bewijzen bij champagneliefhebbers. Deze champagne is verfrissend en wordt koud geserveerd. Deze champagne kan zelfs worden geserveerd met ijs. Door deze ontwikkeling probeert Moët & Chandon te doen waar zij goed in is, de concurrentie en stapje voor blijven! Deze moet je geproefd hebben!

 

De champagne heeft een mooie kleur roze en wordt aangevuld met gouden weerspiegelingen. Rode bersen en kers zijn de aroma’s gebruikt in de ontwikkeling van deze champagne. Ontdek deze verfrissende, zoete Rosé die geweldig in balans is.  

 

Veuve Clicquot Ponsardin Brut Rosé

Veuve Clicquot Ponsardin Brut Rosé is opgebouwd uit deze champagnestructuur als de normale variant. Echter is bij deze Rosé een mix van een aantal rode wijnen toegevoegd. Geniet van de mooie zonsondergang met een glaasje van deze geweldige Rosé.

 

Wie van een meer intense beleving houdt, is dol op deze Rosé. Bij de Veuve Clicquot Ponsardin Brut Rosé is de Pinot Noir overheersend, met ongeveer 50% à 55%. 28% tot 35% bestaat uit Chardonnay, waardoor elegantie en finesse wordt meegegeven. Pinot Meunier wordt met 15% tot 20% tot slot toegevoegd om de Rosé af te maken. Bestel deze geweldenaar vandaag nog en ervaar wat een échte Rosé is!

 

Ruinart Rosé

Ruinart Rosé wordt in tegenstelling tot de Veuve Clicquot geproduceerd met een hoog percentage Chardonnay. Hierdoor ervaart de drinker van deze Rosé veel finesse en elegantie. De kleur is dan ook fris en onderscheidend ten opzichte van andere Rosés. De aroma’s van de Ruinart Rosé zijn subtiel en fris. Rijpe geuren van vers rood fruit zijn kenmerkend voor deze geweldige Rosé. Daarnaast worden deze geuren opgevolgd door heerlijke bloemenaroma’s.

 

Ruinart weet zichzelf helemaal op de kaart te zetten met deze rosé. Wij van Club Champagne zijn fan! Heb jij deze al geprobeerd! Maak jouw heerlijke zomeravonden compleet en bestel ‘m vandaag nog!

 

Moët & Chandon Brut Rosé

Moët & Chandon Brut Rosé is naast de Ice Rosé een super champagne om te drinken in de zomer. Tijdens de zomeravonden is een Rosé een genot om te drinken. Mede dankzij de zuivere smaak van rood fruit is deze rosé geweldig fris en dus geschikt voor de zomer. Door de smaken van rood fruit en de volle, soepele structuur is deze rosé ideaal als aperitief. Naast een aperitief raden wij deze rosé te nuttigen bij lichte, mediterrane gerechten.

 

Ben jij op zoek naar andere rosés of ben je door dit artikel nieuwsgierig geworden? Ontdek dan ons complete assortiment rosés. Naast de flessen bieden wij ook giftboxen en giftsets aan. Je ontdekt het allemaal op onze website!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »