Speciaal voor u geselecteerd! Kwaliteit champagnes voor de scherpste prijzen
(0)
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews
  • Product Tags

Moët & Chandon Ice Rosé champagne

Moët & Chandon Ice Rosé is de nieuwe champagne van Moët & Chandon. Het champagne huis breekt met deze stijlvolle champagne met de traditionele gebruiken rondom champagne. Dit resulteert in een heerlijke verfrissende champagne die koud geserveerd moet worden. Moet & Chandon toont lef met het op de markt brengen an Moët & Chandon Ice Rosé. Maar het champagnehuis weet met haar eeuwenlange ervaring én met het succes van de Ice champagne in het achterhoofd waar het aan begonnen is. Deze zomersensatie moet je proeven!

De Moët & Chandon Ice Rosé is de eerste rosé champagne die speciaal ontwikkeld is om met ijs geserveerd te worden. Het bevestigt het innovatieve, vooruitstrevende karakter van het huis dat steeds nieuwe champagnes op de markt brengt zonder haar exclusiviteit en karakter te verliezen.

Over de Ice Rosé champagne 

De kleur van de nieuwe Ice Rosé champagne van moet & Chandon is zoals je mag verwachten erg mooi roze. Deze practie roze kleur word aangevuld met gouden reflecties. De aroma's van deze champagne zijn van rode bersen en kersen. Hier en daar een vleu van zomervruchten zoals nectarine. De smaak van de Ice Rosé is verfrissend, zoet met en uitgesproken. Een rosé champagne die goed in balans is en met een verfrissend einde. 
Inhoud: 75CL
Alcohol %: 12,5% Vol
Smaaktype: Demi-Sec
Flestype: Bouteille
Jeanette Hoogendijk 24-04-2017 09:53

Super dat deze champagne nu te koop is via internet. Prima website en goede afhandeling van de bestelling. Laat de zomer maar komen!

Wendy 23-07-2016 20:14

Heerlijke champagne, helemaal goed verzorgd!

Cynthia 31-05-2016 23:05

Ik was al liefhebber van Moet Ice en Imperial, maar dit wordt mijn nieuwe favoriet! Wat een heerlijke champagne!
Pas in een restaurant op en kan niet wachten tot deze leverbaar is. Reserveer voor mij maar vast een doos! Dankjewel Cynthia

Moët & Chandon Ice Rosé Champagne 75CL heeft 5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »