Op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor personeel of klanten? Bij ons kun je terecht!

  • Geplaatst op
  • 0
Op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor personeel of klanten? Bij ons kun je terecht!

Aan het eind van het jaar zijn veel bedrijven en organisaties op zoek naar een leuk geschenk voor het personeel. Ook wordt deze periode vaak gebruikt om een mooi gebaar te maken richting gewaardeerde relaties en klanten. Een mooie fles champagne gehuld in een giftbox of coffret zal zeker goed in de smaak vallen bij zowel personeel als klant.

Champagne als eindejaarsgeschenk: stijlvol, smaakvol én een positieve ervaring

Natuurlijk raden wij als champagneliefhebbers aan om een mooie fles champgne in een goftbox te geven als eindejaargeschenk. Maar wij hebben hier ook goede argumenten voor. Lees verder en ontdek waarom een mooie champagne inderdaad hét geschenk is voor de decembermaand. 

 

Stijlvol

Een kwalitatieve champagne is een exclusief en stijlvol geschenk. Je kunt er goed je waardering mee tonen richting personeel en relaties. Met een exclusieve champagne kun je een mooi gebaar maken. Kies voor een mooie champagne van een stijlvol Frans champagnehuis. Of je nu kiest voor Ruinart of voor het bekende Moët & Chandon. Je geschenk is chiquer, maakt een zeer goede indruk en valt altijd in de smaak.

 

Smaakvol

Champagne als relatiegeschenk of cadeau voor personeel is niet alleen stijlvol en exclusief, het is ook letterlijk smaakvol. Wanneer je de betere champagnes drinkt proef je de rijkheid van de mousserende wijn uit de champagnestreek. Dit zullen je medewerkers, partners of klanten ook zo ervaren. Het is net even wat meer dan de fles wijn die ze absoluut vaker zullen ontvangen. Een mooie kans om onderscheidend te zijn.

 

Positieve ervaring

Champagne wordt tijdens de feestdagen natuurlijk vaak gebruikt om mee te toosten. Wanneer je een mooie fles cadeau doet zal deze bewaard worden voor een speciaal moment. Mogelijk zelfs voor het inluiden van het nieuwe jaar. Wanneer jouw champagne op zo’n moment ontkurkt wordt ben je onderdeel van deze positieve ervaring. Want men zal zich zeker herinneren van wie ze deze heerlijke champagnefles kregen.

 

Inspiratie voor een eindejaarsgeschenk

Natuurlijk willen we je ook enkele tips meegeven. Zit hier niet tussen wat je zoekt? Bekijk dan onze gehele collectie. We kunnen al onze champagnes uiteraard ook in een houten kist(je) leveren.

 

Veuve Clicquot Ponsardin Brut Design box 75CL


Meer informatie / bestellen »

 

Deze zeer geliefde champagne van Veuve Clicquot Ponsardin is beschikbaar in een fles van 75CL verpakt in een luxe design giftbox met een chique uitstraling. Mooi om te geven als eindejaarsgeschenk of als aanvulling in een kerstpakket.

 

Moët & Chandon Imperial Brut in Giftbox


Meer informatie / bestellen »

 

De bekendste champagne van de wereld? Het zou zomaar kunnen. De naam spreekt veel mensen aan. Dat is ook zeker niet onterecht, want Moët & Chandon is een begrip in de wereld van champagne. Geef je deze giftbox aan iemand als geschenk? Dan kan je er vanuit gaan dat zij zeker blij zullen zijn bij het aanzicht van deze heerlijke Moët & Chandon Impérial Brut.

 

Moët & Chandon Coffret met 2 flûtes

Moet Coffret


Deze mooie en stijlvolle coffret bevat naast een heerlijke fles Moët & Chandon Impérial Brût ook twee flûtes. Een mooie, complete set om als geschenk te geven aan hen die u waardeert. 

 

Moët & Chandon Geschenkset Kratje Brut & Rosé


Meer informatie / bestellen »

 

Een prachtige fles champagne en heerlijk van smaak. Een zeer exclusief en stijlvol cadeau. Verras uw relaties met dit prachtige geschenkkratje van de Moët & Chandon Impérial Brut en Rosé Mini 20CL.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »