Iets te vieren? Doe het onder het genot van de lekkerste bubbels! De top 3 lekkerste bubbels op een rijtje

  • Geplaatst op
  • 0
Iets te vieren? Doe het onder het genot van de lekkerste bubbels! De top 3 lekkerste bubbels op een rijtje

De zomer komt er weer aan en dat bekent studenten die gaan slagen voor hun eindexamens of het begin van iemand zijn vakantie! Een mooie gelegenheid om wat bubbels koud te leggen zodat je kan proosten. Of misschien heb je nu al iets te vieren en wil je dit feestelijk inwijden. Om die reden hebben wij bij club champagne de 3 lekkerste bubbels voor je op een rijtje gezet!

Moët & Chandon Ice Imperial

Een champagne die perfect is om wat mee te vieren is de Moët & Chandon Ice Imperial Champagne. Deze champagne is onderscheidend door zijn heldere en fruitige smaak en is speciaal gemaakt om met ijs te drinken. Daarnaast wordt deze champagne gekenmerkt door zijn tropische fruit aroma’s die zorgen voor een smaakcombinatie van fris en rindheid. Je kunt deze champagne combineren met verschillende ingrediënten zoals aardbeien of frambozen om hem nog wat frisser te maken. En wat het nog leuker maakt is dat deze champagne nu ook nog in de aanbieding is. Dus wees er snel bij en sla deze lekkere champagne snel in!

 

Dom Pérignon 2008

De Dom Pérignon 2008 champagne is echt een juweeltje en onderscheid zichzelf ten opzichte van andere champagnes door zijn smaakbeleving. De champagne heeft een genereus karakter en valt hierdoor op. De champagne is wel wat prijziger maar is zeker het geld waard, en als je een bijzondere gelegenheid hebt om het te vieren hoort er natuurlijk een mooie champagne bij. Twijfel dan niet langer en ga voor de Dom Pérignon 2008!

 

Moët & Chandon Brut Impérial

Sinds 1869 is de Moët Brut Impérial al een klassieker van Moët & Chandon. De champagne staat betekend om zijn fruitigheid, elegantie en rijpheid en heeft een mooie goudgele kleur met groene tinten. Je proeft heerlijke smaken als je deze champagne proeft door de appel, perzik en peer die erin zitten. Daarnaast is deze champagne niet alleen lekker om mee te proosten maar ook voor bij verschillende maaltijden. Je kunt dus op verschillende manieren genieten van deze champagne en is nu ook in de aanbieding! Kortom, laat deze heerlijke champagne niet lopen.

 

 

Ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Of heb je nog vragen over de champagnes waar wij over hebben verteld? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »