Goede champagne - Betaalbaar en de juiste prijs kwaliteit verhouding. Welke mogelijkheden zijn er?

Goede champagne - Betaalbaar en de juiste prijs kwaliteit verhouding. Welke mogelijkheden zijn er?

Er zijn vele soorten champagnes, waaronder de betaalbare tot zeer dure en exclusieve flessen. Champagne is erg lekker en voor een speciale gelegenheid mag er een dure fles worden gedronken. Als je echter vaker champagne wilt drinken is een betaalbare champagne misschien wat aantrekkelijker. Er zijn genoeg mogelijkheden voor goede champagnes binnen een betaalbaardere klasse. Welke mogelijkheden er zijn? We noemen er een aantal in onderstaand artikel!

Pommery Brut Royal 75 cl

De Pommery Brut Royal is een zeer bekende champagne die men kent om zijn kwaliteit en smaakbeleving. De champagne is samengesteld uit Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay, dit zorgt voor een zuivere smaak zonder droog te zijn. De smaak en zowel afdronk zijn zeer fris en goed te drinken als ‘champagne ontbijt’ of aperitief. De prijs van deze champagne is zeer goed in verhouding met de smaakbeleving, je koopt hem vanaf €29,95

 

Piper Heidsieck Cuvée Sublime 75 cl

Net als de Pommery Brut Royal bestaat ook de Piper Heidsieck Cuvée Sublime uit een combinatie van de drie druifsoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. Dit is trouwens bij de meeste champagnes het geval. De smaak van deze champagne is warm en heeft een herfstig smakenpallet zoals peperkoek, gesuikerde citroenschil en vanille. Je haalt deze fles champagne al voor €35,-.

 

Piper-Heidsieck Brut 75 cl

Deze betaalbare Piper-Heidsieck Brut champagne is zeer precies samengesteld en dit is goed te proeven. De champagne is vol van smaak, niet droog en bevat fruitige tonen van appel, peer en citrusvruchten. De fijne bubbels en lichtgouden kleur geven dat echte champagne gevoel en een chique uitstraling aan een toost op een verjaardag, ontbijt of dergelijke. De champagne is te koop voor €34,95

 

Binnen ons assortiment hebben wij vele champagnes te bieden uit verschillende prijsklassen. Mocht je nog vragen hebben of ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in ons volledige assortiment.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »