De champagne aanbiedingen van maart

  • Geplaatst op
  • 0
De champagne aanbiedingen van maart

Heb je deze maand wat te vieren? Of heb je gewoon zin in een lekker glaasje bubbels? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben namelijk alle toppers die in maart in de aanbieding zijn voor je op een rijtje gezet. Dus maak zelf je keuze en bestel jouw favoriet voor het te laat is!

 

Moët & Chandon

Ben je fan van Moët & Chandon champagne? En drink je richting de mooie zomeravonden graag een lekker fruitige champagne? Dan is een glas Moët hiervoor het meest geschikt. Deze maand hebben een aantal favorieten voor je in de aanbieding. Zo is de Moët & Chandon Ice Imperial in de aanbieding als je zin hebt in tropisch fruit en een vleugje frisheid. Of heb je iets specialer te vieren ga dan voor de limited edition Moët & Chandon Brut Golden Impérial. En weet je niet zo goed welke je wilt, dan kan je ook altijd nog voor de Moët & Chandon Brut Impérial gaan. Deze klassieker is voor echte gelegenheid perfect.

 

 

Pommery Brut Royal

Meer op zoek naar een verfijnde champagne voor een betaalbaar prijsje? Dan is de Pommery Brut Royal een geschikte keuze! Deze champagne wordt gekenmerkt door zijn frisse en uitgebalanceerde smaak en heeft een heerlijke afdronk.

 

Veuve Clicquot Ponsardin

Veuve Clicquot is een mooie goudgele champagne die krachtige is en een complexe smaak heeft. De champagne is fruitig en zal overgaan naar brioche en vanille als je hem langer laad rijpen in de fles. Deze fles komt in een mooie giftbox, dus ook ideaal voor cadeau of als relatiegeschenk te geven!

 

Piper Heidsieck

Wil je liever een Piper champagne met een uitgesproken smaak? Dan kan je het beste gaan voor de Piper Heidsieck champagne die gekenmerkt wordt door zijn verschillende smaken zoals vanille, gebak, peperkoek en gesuikerde citroenschil. Deze smaken samen zorgen voor zachte champagne en is heeft hiervoor al meerdere prijzen gewonnen.



Bottega Processo  

Wel zin in een bubbel, maar is champagne een beetje overdreven? Ga dan voor de Bottega prosecco. Een heerlijke lichte prosecco die de tonen heeft van appel, peer en exotische fruitsoorten. Deze fles heeft een luxe uitstraling omdat die helemaal omhult is in het goud en dit zorgt er ook nog voor dat de prosecco beschermd wordt tegen licht zodat de aroma’s en frisheid niet verloren gaat.

Alle aanbiedingen bekijken? Check dan hier al onze  Champagne aanbiedingen 

Heb je na aanleiding van dit artikel nog vragen of ben je benieuwd wat wij allemaal voor je kunnen betekenen. Neem dan gerust contact met ons en we helpen je graag verder!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »