Champagne personaliseren; Maak jouw feestje uniek bij Club Champagne!

  • Geplaatst op
  • 0
Champagne personaliseren; Maak jouw feestje uniek bij Club Champagne!

Welkom bij Club Champagne, waar we jouw feestje net dat beetje extra willen geven. Ontdek hier hoe je jouw champagne kunt personaliseren en jouw speciale momenten nog memorabeler kunt maken. Met een vleugje creativiteit en een persoonlijke touch, zal jouw champagne stralen en je gasten versteld doen staan. Lees verder en laat je inspireren!

De kunst van Champagne personalisatie

Champagne is niet zomaar een drankje; het is een symbool van viering, geluk en elegantie. Het personaliseren van champagneflessen voegt een uniek element toe aan je feestje, of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Door je champagne te personaliseren, maak je een blijvende indruk en creëer je een blijvende herinnering voor jou en je gasten.

 

Een heerlijke Moët & Chandon Champagne laten personaliseren

Wanneer je eerder bij Club Champagne hebt besteld, zul je al gemerkt hebben dat je bij iedere bestelling de mogelijkheid hebt om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Wist je dit nog niet? Dan weet je het bij deze! Daarnaast bieden wij voor enkele producten die we aanbieden nog een extra service aan, namelijk de mogelijkheid om de giftbox waarin de champagne wordt geleverd te laten graveren. Dé ideale manier om het geschenk nog een extra persoonlijke touch te geven. Dit bieden wij aan voor twee van onze Moët champagnes.

Moët & Chandon Brut 75CL Specially Yours

Deze brut editie is te herkennen aan smaken van witfruit. Je kunt deze champagne giftbox laten graveren, en een leuk extraatje is dat je de giftbox als koelbox kunt gebruiken waarmee je de champagne tot 2 uur kunt laten koelen. Bekijk hier de Moët & Chandon Brut 75CL Specially Yours Limited.

Moët & Chandon Impérial Rosé 75CL Specially Yours

De rosé editie is te herkennen aan smaken van aardbeien, kersen en frambozen. Ook deze giftbox kun je laten graveren, en de giftbox kan dienen als koelbox om je champagne op temperatuur te houden. Bekijk hier de Moët & Chandon Impérial Rosé 75CL Specially Yours.

 

Champagne in gepersonaliseerde bedrukte houten kisten

Naast de Moët & Chandon Specially Yours giftboxen die van een gepersonaliseerde tekst kunnen worden voorzien bieden we bij Club Champagne ook de mogelijkheid om een gehele houten kist te ontwerpen zoals jij wil. Deze prachtige en met zorg vervaardigde kisten bieden een luxueuze uitstraling aan jouw flessen en voegen een vleugje vintage charme toe aan het geheel. De kisten kunnen op maat worden gemaakt en voorzien worden van jouw initialen, datum, een speciaal symbool of iets anders om de personalisatie compleet te maken. Niet alleen dienen de bedrukte houten kisten als een mooie presentatie voor jouw champagne, maar ze kunnen ook dienen als een blijvende herinnering aan jouw bijzondere gelegenheid voor jou en jouw gasten. Een ware eyecatcher op jouw feest! Wil je de mogelijkheden bekijken? Ga dan naar Champagne Personaliseren.

 

Reacties

  1. Rachel Haenssler Rachel Haenssler

    Hi Club Champagne- team,

    Ik heb een spoedaanvraag voor een event wat volgende week dinsdag zal plaatsvinden. Dus we hebben de producten nodig het laatst volgende maandag, 29 augustus.

    Met 10 influencers gaan we dan een influencer trip in de Veluwe organiseren waarbij we bij de aankomst voor iedereen gepersonaliseerde champagne flessen in de hotelkamers willen klaarstaan. Is het voor jullie mogelijk om 10 flessen met ons logo/ campagne beeld dan klaar te hebben? Wat zou de prijs hiervoor zijn?

    Ik hoor het graag! Dank, Rachel Haenssler

  2. Michel Velthuizen Michel Velthuizen

    Beste,

    Wij komen graag eens langs om te praten over champagne bedrukt met ons bedrijfslogo voor bestaande en nieuwe relaties. Of het nu gaat om een villa kopen/huren of een boot kopen/huren. Wij willen ons zelf onder de aandacht brengen en de klanten een presentje geven. Zie u graag bij u op kantoor.

  3. Agnes Kout Agnes Kout

    Zou graag willen weten wanneer de flessen Moet & Chandon met persoonlijke tekst weer te bestellen zijn ? Groetjes Agnes Kout

  4. Debaere Nick Debaere Nick

    Wij zijn handelaar in relatiegeschenken en zoeken voor een klant gepersonaliseerde flessen champagne?
    Kan u me even opbellen op +32 496 80 22 23?
    Alvast bedankt.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »