Barbecueën en champagne: Dit is de lekkerste champagne voor bij de barbecue

  • Geplaatst op
  • 0
Barbecueën en champagne: Dit is de lekkerste champagne voor bij de barbecue

Ben jij op zoek naar een geschikte champagne tijdens het barbecueën? Dan ben jij niet de enige! Veel mensen zijn op zoek naar een geschikte champagne gedurende de zomermaanden. In dit artikel benoemen wij drie champagnes die zeer geschikt zijn voor de barbecue. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

Moët & Chandon Rosé voor zalm en gamba’s

Moët & Chandon Brut Rosé 75CL is een fantastische rosé die een heerlijk frisse en zomerse tint met zich meebrengt. Dit komt mede door de soepele en zuivere smaak van het rode fruit dat is gebruikt in het productieproces. En juist daarom is deze lekkere rosé zeer geschikt voor onder meer zalm en gamba’s. Maar denk ook aan garnalen en andere vissoorten. Daarnaast is deze rosé ook ideaal als aperitief. Bijvoorbeeld bij een frisse salade. Deze lekkere Moët & Chandon Rosé champagne maakt jouw barbecue in ieder geval compleet.

 

Veuve Clicquot Ponsardin Brut Magnum

De Veuve Clicquot Ponsardin Brut Magnum is met zijn 150CL niet alleen geschikt voor de barbecue, maar ook voor grote groepen! De Brut biedt namelijk twee keer zoveel lekkere champagne dan het standaardformaat. Drink deze met fantastische smaken gevulde champagne tijdens de heerlijke zomeravonden! Deze champagne bevat smaken van vanille, rijp geel fruit en andere specerijen. Om de champagne te schenken wordt aangeraden een temperatuur van 9 a 10 graden Celsius aan te houden.

 

Ruinart Blanc de Blancs

De Ruinart Blanc de Blancs 75CL is een favoriet van veel champagnedrinkers. Deze lekere champagne heeft een prachtige witgouden kleur met groenachtige reflecties. De aroma van de Ruinart Blanc de Blancs heeft kenmerken van vers fruit waar de citrusvruchten en exotische vruchten. Smaken van citrusvruchten, nectarines en aangename mineralen in de lange maar zeker ook verfrissende afdronk maken jouw barbecue compleet. Vlees van de barbecue past goed bij deze champagne. Aangeraden wordt om biefstuk of lamskotelet te eten. Een champagne staat voor klasse, dus een barbecueworstje doet dit drankje geen eer aan!

 

Na het lezen van dit artikel weet jij welke drie lekkere champagnes een ware toevoeging zijn voor jouw barbecue! Champagnes zijn prachtige drankjes die, zoals je hierboven hebt gelezen, het best passen bij vis en frisse salades. Vlees kan uiteraard ook, maar denk dat aan de wat exclusievere vleessoorten.

 

Heb jij zelf nog vragen over de champagnes of andere tips? Laat het ons weten en wij zullen al jouw vragen beantwoorden! Ontdek ons overige assortiment champagnes en andere zomerse aanbiedingen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »