Carbot Simon Premier Cru Brut 75cl

Carbot Simon Premier Cru Brut 75cl is een parel uit de Montagne de Reims

€44,50
Beschikbaar
Carbot Violette 75cl Grande Réservé Brut

Bij de Carbot Violette 75cl Grande Réservé proef je de kracht en zon van de Côte des Bar.

€41,50
Beschikbaar

Carbot Family Champagne

De familie Carbot begon in 1981 met een andere markt dan die je zou verwachten. Zij verkochten meubels en hadden meerder zaken. Nu ziten ze in de mooie plaats Chalon-en-Champagne waar ze een champagne musseum hebben, gevestigd in het oude huis van koopman Juglar. Echt de moeite waard om te bezoeken. Het complete proces wordt daar duidelijk wat er nodig is om een mooie champagen te maken. Ook de history hoe het jaren geleden aan toe ging wordt daardoor duidelijk. 

Carbot dakterras
Juglar

François Félix JUGLAR bundelde zijn krachten met zijn neef, Memmie Jacquesson, in 1804 om hem te helpen zijn handelsbedrijf in champagnewijn te ontwikkelen. Dit is de reden waarom een ​​deel van de productie de naam JUGLAR droeg.

De Baltische flessen bevestigen de commerciële strategie van het Huis. Omdat het merk JUGLAR destijds oordeelde dat de concurrentie op de Engelse markt te zwaar was, concentreerde het zijn commerciële inspanningen liever op Scandinavië, Polen en Rusland.

Champagne CarbotVeelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Als u een bestelling doet voor 16:00 uur dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag nog naar u op. Dat wil in de meeste gevallen zeggen dat u het de volgende dag in huis heeft.

Kan ik mijn cadeau personaliseren?

Zeker! Bij ons kunt u uw bestelling in laten pakken en een handgeschreven kaartje toevoegen aan uw product.

Is het mogelijk om naar meerdere adressen te versturen?

Het is mogelijk om bij ons een bestelling te doen, dat wij deze naar meerdere adressen versturen. Per adres worden er wel verzendkosten gerekend.

Hoe groot is het assortiment?

Bij Club Champagne heeft u keuze uit meer dan 100+ echte champagnes.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »