Van verpakking, tot etiket tot smaak. Een cadeau dat je uitpakt

  • Geplaatst op
  • 0
Van verpakking, tot etiket tot smaak. Een cadeau dat je uitpakt

Champagne wordt op vele gelegenheden genuttigd. Steeds meer zien we champagne terug op borrels en tijdens diners. Hierbij zien we duurdere champagnes vaak terugkomen bij gelegenheden met een meer exclusief karakter. Maar champagne is bij uitstek ook een drank om mee te vieren. De bubbels gaan vaak gepaard met blijdschap. Vaak wordt de sprankelende wijn ook cadeau gedaan aan personen die men zeer waardeert. De verpakking, het etiket en de smaak, champagne is in zijn geheel zeer geschikt als cadeau.

Champagne als cadeau

Het leuke van het weggeven van champagne is dat een champagne een zeer compleet cadeau is. Wanneer je een champagne voor iemand koopt kun je kiezen uit vele verschillende flessen in uiteenlopende verpakkingen. Met een exclusieve champagne maak je altijd een goede indruk. Voor de zeer gewaardeerde relaties kun je kiezen voor duurdere vintage champagnes of duurdere merken.

 

Fles, verpakking, etiket

Champagnes kun je kopen in een groot aantal soorten flessen. Kleine flesjes van 20Cl tot bizar grote flessen met een inhoud van 15 liter! Je kunt dus kiezen welk formaat je cadeau geeft. Hoe groter de fles, hoe meer je naast de champagne ook voor de fles zelf gaat betalen.

 

Champagnes kun je los geven, maar ook in mooie giftboxen. Een standaard giftbox zoals bijvoorbeeld de Giftbox van Moët & Chandon Impérial 75CL kost vaak een fractie meer dan een los exemplaar van de champagne. Maar het is een stuk leuker om cadeau te doen. Maar er bestaan ook luxere verpakkingen. Duurdere flessen worden vaak standaard in een mooie giftbox geleverd. Wanneer je kiest voor een coffret dan kun je er ook voor kiezen om een coffret met glazen cadeau te doen. Zo weet je zeker dat de ontvanger van jouw cadeau optimaal van de champagne kan genieten. Daarnaast ziet het er erg mooi uit.

 

Champagne als cadeau laten bezorgen

Wanneer je een champagne cadeau wilt doen en naar iemand wilt opsturen dan verzorgen wij dit graag voor je. Je kunt online bestellen en je hebt de mogelijkheid om gratis een gepersonaliseerd handgeschreven kaartje toe te voegen. Bij je bestelling kun je jouw persoonlijke boodschap doorgeven, wij zorgen ervoor dat deze netjes op een kaartje wordt gezet en met de fles wordt meegezonden.

 

Speciale wensen?

Heb je speciale wensen rondom jouw verpakking? Wij hebben meer dan eens mensen geholpen met een gift voor speciale gelegenheden. Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op via de chatfunctie op onze website of via de contactgegevens onderaan deze website.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »