Valentijnsontbijt? Daar hoort een goede champagne bij! Bekijk onze top 5

  • Geplaatst op
  • 0
Valentijnsontbijt? Daar hoort een goede champagne bij! Bekijk onze top 5

Wil je je partner verrassen met een romantisch valentijnsontbijt? Een gewaardeerde verrassing zeker! Maak het extra speciaal door een goede champagne toe te voegen, de perfecte aanvulling voor een onvergetelijk ontbijt. We hebben eerder al geschreven over geschikte champagnes voor het ontbijt en nu richten we ons specifiek op een valentijnsontbijt.

Verras hem of haar, valentijnsontbijt met Champagne!

Valentijnsdag, de dag van de liefde. De dag waarop we onze geliefden laten weten hoeveel ze voor ons betekenen. En wat is er nu romantischer dan samen ontbijten met een glas champagne? Genieten van de heerlijkste champagnes van mooie huizen. Wij hebben een top 5 samengesteld met mooie pakket waarmee je jouw Valentijn kan verrassen. Proost!

 

Onze top 5 Valentijn Champagnes

Moët & Chandon Brut Rosé 75CL Valentijn Limited Edition

Moët & Chandon Brut Rosé 75CL Valentijn Limited Edition

De Valentijn Limited Edition van Moët & Chandon is het perfecte Valentijnscadeau voor een champagne liefhebber. De Brut Rosé Impérial is een spontane champagne met een stralende en romantische uitstraling. Een fruitige en stevige champagne verpakt in een mooie 'I love you' giftbox. Het perfecte Valentijn Cadeau.

 

Piper-Heidsieck Brut Parfum Edition

Piper-Heidsieck Brut Parfum Edition

De Piper-Heidsieck is een elegante en volle champagne met een excellente uitstraling. De champagne is dus helemaal niks mis mee, maar voor Valentijnsdag gaat het ook om uitstraling en daar schiet de mooie Parfum Edition ook zeker niet tekort. Verras jouw partner met deze unieke giftbox! 

 

Lanson Le Rosé in giftbox 75cl

Lanson Le Rosé in giftbox 75cl

De champagne rosé van Lanson weergeeft met behulp van frisse en fruitige tonen de historische expertise van Lanson mooi weer. De elegante wijn heeft een unieke en bleke zalm kleur. Een heerlijk champagne om samen met je geliefde van te genieten tijdens een Valentijnsontbijt.

 

Moët & Chandon "Ik vind jou Lief" Piccolo 1x Rosé 20cl 1x Brut 20cl geschenkdoos

Moët & Chandon "Ik vind jou Lief" Piccolo 1x Rosé 20cl 1x Brut 20cl geschenkdoos

Een mooie geschenkdoos met twee piccolo's van Moët & Chandon. Bovendien staat er op de geschenkdoos 'Ik vind jou lief' geschreven. Dit maakt het geschenk een perfect Valentijns cadeau. Samen met je partner kan je even tot rust komen met twee heerlijke champagne van Moët & Chandon. 

 

Eric Legrand "Ik vind jou Lief"  Rosé 75cl met 2 flutes geschenkdoos

Eric Legrand "Ik vind jou Lief" Rosé 75cl met 2 flutes geschenkdoos

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een mooie geschenkdoos samengesteld met een elegante rosé champagne van Eric Legrand met twee flutes erbij, zodat je er direct van kan genieten met jouw geliefde. De mooie geschenkdoos bevat de tekst 'Ik vind jou lief'.
 

Valentijn Champagne

Zoek jij voor jouw geliefde een lekkere champagne voor bij het ontbijt? Dan ben je hier op het juiste adres! We hebben deze top 5 samengesteld om jou te inspireren. Ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk hier dan ons gehele assortiment: Valentijn Champagne.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »