Valentijnsdag: Is jullie liefde sprankelend als champagne? Deze champagnes kun je kopen!

  • Geplaatst op
  • 0
Valentijnsdag: Is jullie liefde sprankelend als champagne? Deze champagnes kun je kopen!

Valentijnsdag, een dag waarop het leuk is om jouw lover te verrassen. Misschien doe je het ieder jaar. Het kan ook zijn dat je er nooit aan mee doet. Juist leuk om je partner dan te verrassen. Koop een champagne die net zo sprankelend is als jullie liefde. Een prachtige boodschap toch? We hebben een aantal champagnes op een rijtje gezet die sowieso een romantische dag beloven.

Champagne kopen voor haar

Wil je jouw vriend, vriendin, man of vrouw of misschien wel een stille liefde verrassen met meer dan een leuke kaart? Dan is een fles champagne een erg leuk cadeau. Met een mooie fles champagne kun je je liefde tonen en je kunt er ook nog eens samen van genieten. Leuk om open te maken tijdens een romantisch etentje thuis, of als je gewoon gezellig samen bent. Dus geef voor Valentijn champagne cadeau! Deze drie champagnes vinden wij erg geschikt om te geven aan jouw dame.

 

Moët & Chandon Rosé Imperial in Giftbox 75CL

moet chandon rose giftbox

 

Er zijn maar weinig vrouwen die deze rosé champagne van Moët & Chandon kunnen weerstaan. Koop deze voor jouw lover en ze zal er zeker blij mee zijn! Bij Club Champagne direct uit voorraad leverbaar.



Direct kopen »


 

Moët & Chandon Ice Imperial 75 CL

 moet chandon ice

 

Een heerlijke champagne uit de collectie van Moët & Chandon. Erg populair op het moment en populair onder de vrouwen, maar ook onder de mannen. In de winter wordt deze champagne schaarser, Moët & Chandon bewaart hem voor de zomer. Maar sinds kort is hij weer uit voorraad leverbaar bij Club Champagne.

 

Direct kopen » 

 

Veuve Clicquot Ponsardin Rosé 37,5CL

veuve rose

 

Wie een kwalitatieve rosé champagne wil geven maar een hele fles iets te groot vindt kan gaan voor deze exclusieve champagne in een fles van 75 cl. Geniet samen van de heerlijke smaak van de rosé variant van Veuve Clicquot Ponsardin.



Direct kopen »

 

Champagne kopen voor hem

Ook mannen worden erg  blij van een mooie fles champagne. Nooit gegeven? Probeer het maar eens, het cadeau zal met enthousiasme worden ontvangen. Ook voor hem hebben we mooie tips.

 

Moët & Chandon Imperial Brut 75 CL / 150 CL

moet chandon imperial brut



Deze zeer populaire champagne valt altijd in de smaak. Op zoek naar een bekende en populaire champagne? Kies dan voor deze fles. Je kunt er ook voor kiezen om de magnum (150cl) te geven.



Direct kopen » 

 

Veuve Clicquot Ponsardin 37,5 CL

Net een tikje exclusiever? Kies dan voor deze champagne. Een prachtige champagne geleverd in een orginele en stijlvolle giftbox. Ontzetten leuk om aan je partner cadeau te doen. Natuurlijk kun je er op valentijnsdag samen van genieten.

 

veuve clicquot giftbox


Direct kopen »

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »