Recept: De Campari Fizz

  • Geplaatst op
  • 0
Recept: De Campari Fizz

Welkom terug bij Club Champagne, jouw online bestemming voor de meest heerlijke champagne en allerlei accessoires om je champagnemomenten nog specialer te maken. Vandaag nemen we je mee op een avontuur met een geweldig cocktailrecept dat de wereld van champagne en Campari samenbrengt: De Campari Fizz. Deze cocktail is een ware traktatie voor je smaakpapillen en een geweldige toevoeging aan je drankrepertoire. Dus, laten we meteen aan de slag gaan met dit verfrissende bubbelavontuur!

Ingrediënten:

  • 30 ml Campari
  • 15 ml versgeperst citroensap
  • 1 theelepel suikersiroop
  • IJsblokjes
  • 120 ml gekoelde champagne

 

 

Bereidingswijze:

Stap 1: Maak de Campari Mix:
Begin met het vullen van een cocktailshaker met ijsblokjes. Voeg hier 30 ml Campari aan toe. Campari staat bekend om zijn bitterzoete smaak en geeft deze cocktail zijn unieke karakter.

 

Stap 2: Voeg Citroensap Toe:
Voeg vervolgens 15 ml versgeperst citroensap toe aan de cocktailshaker. Het verse citroensap geeft de Campari Fizz een verfrissende Citrus kick die perfect samengaat met de andere smaken.

 

Stap 3: Suikersiroop Toevoegen:
Om de bitterheid van de Campari in balans te brengen, voeg je 1 theelepel suikersiroop toe aan de mix. Je kunt de hoeveelheid siroop aanpassen aan je persoonlijke smaak. Geef het een goede shake om alle ingrediënten te mengen en te koelen.

 

Stap 4: Zeven en Schenken:
Pak een champagneflûte en zeef de Campari-mix erin om de ijsblokjes te verwijderen.

 

Stap 5: Top met Champagne:
Het beste deel komt nu: giet voorzichtig 120 ml gekoelde champagne in de flûte, recht boven de Campari-mix. De bruisende champagne zal zich vermengen met de andere smaken en een onweerstaanbare Campari Fizz creëren.

 

Stap 6: Garneren en Genieten:
Om je Campari Fizz helemaal af te maken, kun je deze garneren met een schijfje citroen of een twist van citroenschil. Dit voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar versterkt ook de Citrus aroma’s van de cocktail.

 

Nu ben je helemaal klaar om van je zelfgemaakte Campari Fizz te genieten! Neem een slokje en laat de smaken je verleiden. De bittere tonen van Campari gecombineerd met de sprankelende champagne en de frisse citroen maken dit tot een cocktail die je steeds weer wilt proberen.

 

Bij Club Champagne zijn we er trots op dat we je niet alleen de beste champagne bieden, maar ook inspiratie om van je drankmomenten iets bijzonders te maken. Of je nu een feestje hebt, een romantische avond viert of gewoon zin hebt in een heerlijke cocktail, de Campari Fizz is een geweldige keuze.

 

Probeer dit recept uit en laat ons weten hoe je ervan genoten hebt! En vergeet niet onze website te bezoeken voor de nieuwste champagne-ontdekkingen en accessoires om je champagne-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Tot de volgende keer, proost!

 

Onze top 3 Champagnes voor de Campari Fizz, uitgekozen door onze experts: 


1. Gauthier-Christophe Brut Reserve

2. Piper-Heidsieck Brut

3. Veuve Clicquot Brut

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »