Magnum fles champagne als geschenk weggeven? 3 Opties die je moet overwegen

  • Geplaatst op
  • 0
Magnum fles champagne als geschenk weggeven? 3 Opties die je moet overwegen

Als je champagne weg wilt geven aan een relatie dan heb je tal van goede opties. Een magnum is er daar zeker één van. Een grote en exclusieve fles champagne wordt altijd goed ontvangen! Of het nu een zakelijk geschenk of persoonlijk cadeau is. Wil jij een magnum weggeven? Dan zijn dit 3 opties die je zeker in overweging moet nemen!

Moët & Chandon Gouden Magnum

Gouden Magnum

De gouden magnum van Moët en Chandon was vorig jaar al erg gewild, helaas maar beperkt verkrijgbaar. Ook dit jaar kun je deze bijzondere fles weer bestellen. De magnum bevat de heerlijke Moët & Chandon Imperial Brut champagne. Daarnaast is het een geweldige verschijning die de klasse van Moët & Chandon uitstraalt. De oplage is beperkt en richting oud en nieuw wordt deze champagne steeds populairder. Wil jij je er zeker van zijn dat je tijdens de feestdagen de gouden magnum kunt opentrekken? Dan adviseren wij je tijdig te bestellen.

 

Veuve Clicquot Ponsardin Brut Magnum

Veuve Magnum

Veuve Clicquot is niet voor niets na Moët & Chandon de meest populaire champagne van het moment. De champagne kent een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Door zowel beginnende champagnedrinkers als de kenners erg geliefd.

 

Bestel deze heerlijke Veuve Clicquot magnum voor tijdens de feestdagen om weg te geven aan een zakenrelatie, geliefde of een andere persoonlijke relatie. Natuurlijk ook heerlijk om thuis open te maken en van te genieten.

 

Moët & Chandon Brut in houten kist van het champagnehuis

Moet Magnum geschenk kist

De kenmerkende champagne van Moët & Chandon, de Brut champagne, die de smaak van het huis zo goed weergeeft kun je ook in magnum uitvoering bestellen maar dan geleverd in een houten. De kist is echt afkomstig van het champagnehuis en bevat dan ook een opdruk van Moët & Chandon. Een prachtig geschenk, erg mooi om in handen te hebben.

 

Bekijk zelf de Moët & Chandon Brut magnum in kist.

 

Maak je geschenk persoonlijk met een gratis kaartje

Bij al onze champagnes kun je een gratis handgeschreven kaartje bestellen. Op deze manier kun je jouw champagne geschenk nog persoonlijke maken. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid om jouw tekst door te geven. Wil je grotere aantallen bestellen om weg te geven? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van een bedrukt kaartje. Wij voegen jouw logo en tekst netjes aan het kaartje toe, een mooi stukje branding!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »