Iets speciaals te vieren? Bestel een lekkere champagne

  • Geplaatst op
  • 0
Iets speciaals te vieren? Bestel een lekkere champagne

Heb je binnenkort iets speciaals te vieren? Dan komt een lekkere champagne wel van pas. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende champagnes om uit te kiezen. Daarnaast hebben wij een exclusieve pagina aangemaakt met champagnes voor een jubileum. Hier zijn de beste champagnes geselecteerd om bij deze gelegenheid te gebruiken.

Eerste huis gekocht: vier het met champagne!

Een van de speciale gelegenheden waarbij een champagne goed bij past, is dat je eerste huis rond is. Dit is namelijk een grote stap naar volwassenheid, een plek voor jezelf. Wellicht heb je het huis gekocht met je partner, broer of zus. Vier het met een champagne! Ter inspiratie hebben we een aantal voorbeelden op een rij gezet welke champagne hier goed bij past. Denk hierbij aan een lekkere Moët & Chandon Ice Rosé gift + 2 Ice glazen. Naast een heerlijke frisse en zoete champagne zit hier ook nog eens 2 echte Moët glazen om de champagne in te schenken. Heb je liever de voorkeur aan een Brut, kies dan voor de Moët & Chandon Impérial Brut in giftbox. Proost op jullie eerste huis!

 

Zoveel jaar getrouwd? Doe een champagne proost

Getrouwd zijn met de liefde van je leven, de tijd gaat zo snel. Voor je het weet ben je alweer 5 jaar verder. Vieren jullie elk jaar dat jullie al zoveel jaar getrouwd zijn? Doe een champagne proost. Op Club Champagne vind je diverse verschillende soorten champagnes om uit te kiezen. Er is keuze genoeg! Je bestelt bij ons eenvoudig online een lekkere fles champagne en wij bezorgen hem thuis. Wil je iemand feliciteren dat ze zoveel jaar getrouwd zijn, voeg kosteloos een handgeschreven kaartje toe en laat een persoonlijke boodschap op het kaartje schrijven.

 

Ons bedrijf bestaat zoveel jaar

Ook bij deze speciale gelegenheid is champagne zeker niet te missen. Champagne wordt hier ook vaak voor gebruikt. De bekendste merken vind je op onze webshop. Van Moët & Chandon tot Dom pérignon, van Veuve Clicquot champagne tot Laurent-Perrier. Alle bekendste merken vind je op Club Champagne! Bestel vandaag nog een lekkere champagne zodat je hem op tijd binnen hebt op het jubileum van het zoveel jaar bestaan van jullie bedrijf. Proost met champagne!

 

Champagne laten bezorgen

Bij ons bestel je eenvoudig online een lekkere champagne naar keuze. Heb je moeite met het maken van een beslissing. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Voor ons gehele assortiment aan champagnes ga je hier naar onze webshop van Club Champagne. Tot snel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »