Hoe drink je Moet & Chandon Ice Imperial op zijn best?

  • Geplaatst op
  • 0
Hoe drink je Moet & Chandon Ice Imperial op zijn best?

Het is een heerlijke maar zeldzame warme Nederlandse zomermiddag. Je zit op het strand, lekker in je tuin of terras en je hebt dorst maar wilt eens iets anders. Iets verfrissend en toegankelijks. Dan is de Moët & Chandon Ice Impérial wellicht de uitkomst voor jou. Maar hoe drink je deze champagne op zijn best, zodat je een optimale smaakbeleving ervaart? In dit artikel geven we je een aantal tips.

Hoe drink je Moët & Chandon Ice Impérial voor een optimale smaakbeleving?

De Moët & Chandon Ice Impérial is een bijzondere champagne. De Moët & Chandon Ice Impérial champagne is namelijk zo gemaakt dat hij als enige Champagne ter wereld met ijs gedronken kan worden. Sterker nog, hij moet zelfs met ijs geconsumeerd worden om optimaal van de smaak te kunnen genieten. Dit maakt de Moët & Chandon Ice Impérial de enige champagne ter wereld die met ijs gedronken kan worden. Drink je de Moët & Chandon Ice Impérial zonder ijs, dan is de champagne simpelweg te sterk van smaak. Je drinkt deze exclusieve zomer champagne echt op zijn best wanneer je hem serveert met minimaal 3 ijsblokjes per glas. Op deze manier komen de aroma’s van de champagne optimaal tot zijn recht.

 

De Moët & Chandon Ice Impérial dient geserveerd te worden in grote glazen zodat de ijsklontjes bij de champagne gevoegd kunnen worden en de ruimte krijgen. Daarnaast blijven de aroma’s op deze wijze binnen het glas. Een flûte is dus niet geschikt om de Moët & Candon Ice Impérial uit te drinken.

 

Moët & Chandon heeft exclusieve glazen op de markt gebracht speciaal voor deze champagne. Deze worden jaarlijks in beperkte oplagen verkocht. In april zijn deze exclusieve Ice Impérial glazen weer leverbaar bij Club Champagne. Wil je zeker weten dat je deze glazen kunt bestellen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen onze nieuwsbrieflezers een bericht wanneer de glazen leverbaar zijn in onze webshop en direct besteld kunnen worden.

 

Schrijf je nu onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en ontvang een bericht als de Moët & Chandon Ice Impérial glazen besteld kunnen worden.

 

 

Spice it up met deze combinaties

Je kunt de Moët & Chandon Ice Impérial combineren met diverse ingrediënten. Dit is afhankelijk van je persoonlijke smaak. Probeer de Moët & Chandon Ice Impérial eens uit met rood fruit zoals aardbei, bessen of frambozen. Of een van de andere interessante toevoegingen aan deze heerlijke zomer champagne zoals muntblaadjes een schijfje limoen of een slice grapefruit. De Moët & Chandon Ice Impérial heeft het dus in zich om het ultieme zomer drankje te worden van 2016! 

Reacties

  1. Richard  Hooghiemstra Richard Hooghiemstra

    Hoi Michael,

    Deze zijn weer verkrijgbaar met een mooie aanbieding, check:
    https://www.club-champagne.nl/combi-deal-2-x-moet-ice-rose-met-2-gratis-glazen.html

    Mvg
    Beza

  2. Michael van den Hurk Michael van den Hurk

    Ik zou graag inschrijven om de glazen voor M&achter ICE te bestellen in combinatie met de flessen

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »