Een verjaardag vergeten of iets goed te maken? Laat champagne bezorgen

Een verjaardag vergeten of iets goed te maken? Laat champagne bezorgen

Iedereen overkomt het wel eens: je vergeet een verjaardag of een belangrijk moment van een persoon die je liefhebt. Op het moment dat je het beseft ben je eigenlijk al te laat. Geen nood. In dit artikel leggen we piekfijn uit hoe je dit op een hele goede en leuke manier op kunt lossen. Wat is er beter dan champagne als je iets goed te maken hebt? Champagne is voor elke gelegenheid de juiste keuze. Champagne is in veel verschillende soorten en prijsklasse verkrijgbaar. Iets belangrijks vergeten? Kies dan voor een exclusieve champagne. Wie wordt er nou niet blij van een lekkere champagne?

Verschillen formaten flessen champagne

Champagne is altijd een prima keuze als het gaat om cadeaus. Het sluit aan bij de meeste gelegenheden en champagne valt goed in de smaak. Champagneflessen zijn in verschillende formaten beschikbaar.

 

Piccolo & demi-boeteille

Een klein flesje champagne is een uitstekende manier om op subtiele wijze je spijt te betuigen. Als je kiest voor kleinere flesjes champagne is het ook mogelijk zelf een leuke combinatie te maken van verschillende smaken. Ben je creatief aangelegd? Maak dan zelf een leuk geschenkpakket om cadeau te doen. Ben je niet zo creatief of heb je niet zo veel tijd? Bij Club Champagne hebben we verschillende geschenkpakketten voor je klaarstaan in de webshop. Je krijgt er een gratis handgeschreven kaartje bij. Zo kun je er nog een persoonlijke boodschap een toevoegen.

 

De kleine flesjes champagne zijn er in twee soorten. De demi-boeteille en de piccolo. Het verschil tussen deze twee flesjes is het formaat. De piccolo is de kleinste in zijn soort. Kies je voor de piccolo fles? Dan kun je genieten van 200 ml champagne. Dit zijn ongeveer  twee glazen, perfect voor een romantisch ontbijt. De Demi-bouteille flesjes champagne bevatten 375 ml champagne. Als je kiest voor de Demi-boeteille flesjes heb je dus meer dan wanneer je kiest voor de piccolo flesjes champagne. Uit de Demi-boeteille flesjes haal je ongeveer 4 glazen.

 

moet chandon kleine flesjes

 

Magnum

Voor champagne is de magnum de meest ideale fles. Deze fles bevat 1.5 liter champagne. In magnumflessen kan de champagne zijn kwaliteit het langst behouden. Dit komt doordat champagne in grotere flessen minder snel rijpt. In deze flessen zit minder lucht en er komt minder zuurstof bij de champagne. Zuurstof zorgt voor een snellere rijping. De magnum is groot genoeg om deze rijping te vertragen. Om deze reden zijn de magnumflessen erg in trek. Geef je de magnumfles als blijk van waardering. Vanzelfsprekend zijn er nog grotere flessen verkrijgbaar. Dan geldt natuurlijk wel hoe groter de fles, hoe hoger het prijskaartje.

 

“Wist je dat de grootste fles maar liefst 1.10 meter groot is, 54 kilo weegt en er 30 liter champagne in zit!”

 

Champagne giftboxset

Champagne giftboxsets zijn ook heel leuk en lenen zich prima als geschenk. Een makkelijk cadeau die het altijd goed doet. Je hebt verschillende soorten giftboxen. De giftboxen in houten kistjes zijn vaak zeer goed ontvangen geschenken. Deze giftboxen hebben een mooie exclusieve uitstraling. Heb je iets goed te maken met je geliefde? Dan is een champagne cadeau erg romantisch. De giftboxsets zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar, zo is er altijd een geschikte set  voor elke gelegenheid en elk budget.

 

Zelf een geschenk set maken? Dat kan natuurlijk. Er zijn namelijk verschillende houten kistjes verkrijgbaar waar je zelf bijvoorbeeld stro in kan doen met jouw favoriete champagne. Kortom je kan zelf zorgen voor een onvergetelijk cadeau. Creëer met dit geschenk de lekkerste champagne beleving.

 

Deutz giftset

 

Champagne bestellen

Champagne bestellen kan snel en gemakkelijk online. Bestel bij Club-Champagne voor 16:00 uur en de volgende dag heb je jouw champagne al in huis! We hebben meer dan 99 verschillende soorten champagne in ons assortiment. Het is mogelijk om een gratis handgeschreven kaartje toe te voegen, dit maakt de champagne extra persoonlijk. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze werknemers. Wij helpen je graag verder wanneer je vragen hebt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »