De lekkerste champagnes voor in de zomer dat zijn...

  • Geplaatst op
  • 0
De lekkerste champagnes voor in de zomer dat zijn...

Champagnes zijn er in alle soorten, maten, smaken en seizoenen. Zo zijn bepaalde champagnes aantrekkelijker om te drinken in de zomer dan tijdens andere seizoenen. Een champagne wordt het liefst ijskoud ingeschonken en gedronken met een lichte en fruitige smaak. In onderstaand artikel hebben wij de lekkerste champagnes voor in de zomer op een rijtje gezet. Zo ben je gegarandeerd van een lekkere champagne in de heerlijke zon op het terras, in de tuin of tijdens een bootritje.

Moët & Chandon Ice Rosé

Een perfecte zomerchampagne is de Moët & Chandon Ice Rosé, een gedurfde champagne voor het traditiegetrouwe champagnehuis. Het is een heerlijk frisse champagne, zoals het hoort tijdens een warme zomerdag. De prachtig roze champagne is speciaal ontwikkeld om geserveerd te worden met ijsblokjes, een goede manier om even goed af te koelen! Geniet van het elegante, lichte en zoete smaakpallet van rode bessen, kersen en nectarine.  

 

Louis Roederer Cristal

Deze luxe champagne kent een fijn smakenpallet en bestaat voor 60% uit Pinot noir en voor 40% uit Chardonnay. Dit geeft de champagne een verfijnde smaak en textuur die lekker op de tong ligt. De Louis Roederer Cristal champagne is lang te bewaren voor de beste en mooiste zomerdagen. Het smakenpallet is te omschrijven als fris en fruitig door wit fruit en citrusvruchten.

 

Veuve Clicquot Ponsardin Rich Doux

Als men over een zomerse champagne praat dan is de Veuve Clicquot Ponsardin Rich Doux niet te missen! Ook deze champagne is heerlijk te serveren met ijs. Daarnaast geeft een plakje komkommer of een schijfje ananas een hele andere beleving aan de champagne. Niets doet ons meer aan de zomer denken dan een goede, koude en fruitige champagne op het terras

 

Deutz Blanc De Blancs Brut

Tijdens de zomer is een luchtige champagne erg lekker, maar een beetje stevigheid terwijl je relaxed is ook zeer welkom. Als je hiernaar opzoek bent in een zomerchampagne dan is de Deutz Blanc De Blancs Brut een ideale match! Deze champagne kenmerkt zich door zijn mooie verpakking, fruitige en stuivende karakter.

 

Nicolas Feuillatte Brut Rosé 75CL

Tot slot is er nog de heerlijke rosé champagne genaamd, Nicolas Feuillatte Brut Rosé. De champagne is samengesteld van wijnen uit meerdere cru’s van het champagnehuis. De rosé champagne is zeer licht van kleur en heeft een elegante smaak en delicate belletjes in het glas. Het smakenpallet bestaat uit blauwe bessen, zwarte bessen en frambozen, welke resulteren in een volle smaak.

 

In ons assortiment vind je veel verschillende champagnes voor elk andere gelegenheden en seizoenen. Wil je meer weten of even rondkijken? Bekijk dan het volledige assortiment champagnes.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »