De beste Champagne Relatiegeschenken

  • Geplaatst op
  • 0
De beste Champagne Relatiegeschenken

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat de meeste bedrijven op zoek gaan naar eindejaarsgeschenken. Meer dan eens wordt champagne weggegeven als exclusief relatiegeschenk. Champagnes lenen zich hier uitstekend voor. Wat zijn nu de beste champagnes om weg te geven aan relaties? We lichten er een aantal voor je uit in dit artikel. "De beste champagne relatiegeschenken."

De Beste Champagne Relatiegeschenken

Club Champagne biedt de mogelijkheid een gratis handgeschreven kaartje toe te voegen bij jou bestelling! Het is daarnaast ook mogelijk bedrukte kaartjes mee te sturen. Bijvoorbeeld naar jouw klanten of relaties, compleet in jullie huisstijl. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie.

 

Moët & Chandon Brut 75 CL Specially Yours Limited

De Moët & Chandon Brut 75 Cl Speciaal Yours Limited, de naam zegt het al, deze champagne is exclusief te verkrijgen bij Club champagne. De speciale natuur van deze fles maakt het dan ook een geschikt relatiegeschenk. Deze impérial is een ware klassieker uit de collectie van Moët & Chandon. Club Champagne biedt deze heerlijke champagne en zeer mooie giftbox aan voor slechts €59,99. Voeg een gratis handgeschreven kaartje toe om de champagne nóg persoonlijker te maken.

Moët & Chandon Brut 75CL Specially Yours Limited

 

Ruinart Blanc de Blancs

De Ruinart Blanc de Blancs 75cl is één van de favoriete champagnes van Club Champagne. Deze elegante fles is gevuld met een zeer kwalitatieve champagne. Chardonnay is onderdeel van de ziel van deze champagne. De druif, die wordt geoogst uit de Côte de Blancs en de Montagne de Reims, is het hart van deze sublieme champagne. De combinatie van uitstraling en smaaksensatie zorgen ervoor dat deze champagne een perfect eindejaars relatiegeschenk is. Jouw relatie wordt overspoeld met een soepele, harmonieuze en ronde, heerlijk frisse smaak. Verras jouw relaties, werknemers of je vrienden/familie met een fles Ruinart, Blanc de Blancs. Club Champagne biedt deze geweldig champagne aan voor slechts €73,95. Voeg een gratis handgeschreven kaartje toe om de champagne nóg persoonlijker te maken.

 

 

Moët & Chandon Ice Impérial Gift + 2 glazen

De Moët & Chandon Ice Impérial Gift + 2 glazen is een geweldig relatiegeschenk. Moët & Chandon is een vooruitstrevend champagnehuis en dat blijkt ook bij deze champagne. De Ice Impérial is namelijk een champagne die perfect gedronken kan worden met ijsblokjes! In deze champagne proef je de betoverende zoetheid van peer, karamel gevolgd door een frisheid van gembernoten en grapefruit. Verwen jouw relaties, personeel en zelfs familieleden met deze heerlijke champagne. Op veler verzoek van onze trouwe klanten hebben wij een uniek product samengesteld. Het geschenkkistje mét 2 originele Moët & Chandon glazen. Bestel dit geweldige cadeau vanaf slechts €84,95. Voeg een gratis handgeschreven kaartje toe om de champagne nóg persoonlijker te maken.

 

Moët & Chandon Brut End of the Year giftbox

De naam zegt het al, met de Moët & Chandon Brut End of the Year giftbox sluit je het jaar af en luidt je het nieuwe jaar in. Net als bij de andere champagne in giftboxen heb je de mogelijkheid om een gepersonaliseerde tekst te laten bedrukken. Voor €51,95 heb je al deze overheerlijke en mooie champagne. Bij interesse bekijk je hier de Moët & Chandon Brut End of the Year giftbox.

 

Veuve Clicquot Ponsardin La Grande Dame 2008

De Veuve Clicquot Ponsardin La Grande Dame 2008 in giftbox 75cl is hét relatiegeschenk voor de feestdagen. Deze champagne is een eerbetoon naar de oprichtster van het champagnehuis, Madame Clicquot. Deze prestige cuvee wordt alleen gemaakt als het oogstjaar en alle omstandigheden perfect zijn. De champagne wordt geleverd in een zeer fraaie giftbox, waarvan een filmpje beschikbaar is op de productpagina. Deze champagne, maar zeker ook de giftbox, is een geschenk dat jouw relaties niet snel gaan vergeten. Wacht niet langer en bestel ‘m vandaag nog. Club Champagne biedt de mogelijkheid om deze champagne te bestellen voor slechts €137,50. Voeg een gratis handgeschreven kaartje toe om de champagne nóg persoonlijker te maken.

 

Verras jouw relaties met een fantastisch champagne geschenk. Club Champagne biedt naast bovengenoemde champagnes nog veel meer champagnes aan. Ontdek het hele aanbod direct op onze website.

 

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen over één van onze champagnes of een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen, de chatfunctie te gebruiken of een mailtje te sturen! Wij komen al je vragen of opmerkingen graag tegemoet.

 

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter en blijf op de hoogte.

 

Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontvang een kortingscode!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »