De beste champagne om het nieuwe jaar in te knallen? Wij zetten ze op een rijtje in deze top 5

  • Geplaatst op
  • 0
De beste champagne om het nieuwe jaar in te knallen? Wij zetten ze op een rijtje in deze top 5

Wanneer je tijdens de jaarwisseling wilt genieten van een goede champagne dan heb je een hoop lekkere champagnes waaruit je kunt kiezen. Dat kan best lastig zijn! Daarom zetten wij een aantal top champagnes voor je op een rijtje. Bestel ze tijdig, want je bent niet de enige die met de beste champagne het nieuwe jaar in wil luiden!

5. Laurent Perrier Brut

Prijs: €37,95
Inhoud: 75 CL

 

Een heerlijke frisse champagne die door veel mensen gewaardeerd wordt. Ook wanneer je niet gewend bent om champagne te drinken is deze frisse en elegante champagne een verrassend lekkere champagne. Wanneer je houdt van zachtheid, finesse en frisheid, dan is deze champagne wat voor jou!

 

Bestel Laurent-Perrier Brut »

 

4. Nicolas Feuillatte Brut Reservé

Prijs: €43,95
Inhoud: 75 CL

 

Dit is de best verkochte champagne in Frankrijk. Dat zegt natuurlijk wel iets! Een kwalitatief hoogstaande champagne. Aroma’s van appel, peer en perzik. Smaken van witfruit en een champagne met een heerlijke afdronk.

 

Bestel Nicolas Feuillatte Brut »

 

3. Veuve Clicquot Ponsardin Brut

Prijs: €42,95
Inhoud: 75 CL

 

Een prachtige goud-gele champagne en perfect om het nieuwe jaar mee in te luiden. Wanneer je de champagne opent ruik je meteen al de kracht van de champagne. Bij het drinken eerst een fruitige smaak die vervolgens wordt opgevolgd door meer discrete aroma's van brioche en vanille.

 

Bestel Veuve Clicuot Brut »

 

2. Louis Roederer Cristal

Prijs: €189,95
Inhoud: 75 CL

 

Cristal is verreweg de bekendste champagne van Louis Roederer. Het is een opmerkelijk gebalanceerde en verfijnde champagne met een zijdezachte textuur en fruitige aroma's. De champagne wordt gecomplementeerd met krachtige en kwalitatieve mineralen en met vleugen van wit fruit en citrusvruchten.

 

Bestel Louis Roederer »

 

1. Moët & Chandon Brut Gouden Magnum

Prijs: €99,95
Inhoud: 150 CL

 

Om echt knallend het nieuwe jaar in te gaan bestel je deze geweldig magnum fles van Moët & Chandon. De gouden fles maakt op iedereen een fantastische indruk en maakt de jaarwisseling compleet!

 

Bestel Moët & Chandon Magnum Gouden editie »

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »