Champagne in kerstpakket of als kerstgeschenk kopen

  • Geplaatst op
  • 1
Champagne in kerstpakket of als kerstgeschenk kopen

Als werkgever wil je ieder jaar weer met een leuk kerstpakket voor de dag komen. Met een mooi kerstgeschenk kun je als werkgever je waardering tonen. Steeds vaker geven bedrijven andere invulling aan hun kerstgeschenken dan dat zij kiezen voor het traditionele kerstpakket. Bijvoorbeeld een exclusieve champagne, om echt goed te toasten tijdens de feestdagen. Bij Club Champagne denken wij met je mee!

Champagne kerstpakket

Wij kunnen voor bedrijven een prachtig kerstcadeau met heerlijke champagnes leveren. We kunnen hierbij champagnes van één bepaald champagne merk leveren. Bijvoorbeeld een Brut, Rosé en Vintage champagne. Het is ook mogelijk om juist diverse champagnes in één pakket te leveren. Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen! Ook qua aankleding kunnen wij alle kanten op. Een kerstkaart en de huisstijl van jouw bedrijf? Geen probleem, laat ons een offerte maken.

 

Ben je geïnteresseerd in een kerstpakket opgebouwd uit champagnes? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Wij kunnen de verzending van jouw pakketten ook verzorgen.

 

Champagne kerstgeschenk / relatiegeschenk

Het kan ook zijn dat je er voor kiest om geen heel pakket te geven maar één mooie fles champagne. Hier hebben wij ook alle mogelijkheden toe. We kunnen prachtige champagnes in even mooie giftboxen leveren. Maar het is ook mogelijk om een champagne uit te kiezen en deze in een houten box, of bijvoorbeeld een coffret aan je medewerkers of relaties aan te bieden.

 

Als het slechts één of enkele geschenken betreft dan kun je de bestelling gewoon via onze website plaatsen. Gaat het om een groter aantal dan is het verstandig om contact met ons op te nemen. Samen kijken we naar de mogelijkheden om de relaties van jouw bedrijf een mooi en exclusief geschenk te geven.

 

Champagnes kunnen wij ook in grotere aantallen vaak nog binnen enkele dagen bezorgen. Dus champagnes op het laatste moment bestellen? Schroom niet en vraag naar de mogelijkheden!

 

Bekijk onze giftboxen

Wil je een indruk krijgen van de giftboxen / geschenksets die wij kunnen leveren? Ga dan naar onze champagne collectie. Filter hier op giftboxen (onderaan in het filtermenu) en je krijgt alle champagnes waar een giftbox voor beschikbaar is te zien. Laat je inspireren!

 

Tips van Club Champagne

Wil je dit jaar tijdens de feestdagen een exclusieve champagne kopen als geschenk voor medewerkers of relaties? Dit zijn onze tips:

 

Veuve Clicquot Brut Eco Box 75CL



 
Deze goud-gele champagne heft een heerlijke complexe smaak. Fruitsmaken die over gaan in smaken van brioche en vanille. Een feestelijke oranje gekleurde geschenkset met een luxe uitstraling. Met een prijs van €27,50 een keurige prijs voor een prachtige champagne! 
 

Naar de Veuve Cliquot Brut Eco Box 75CL

 

Moët & Chandon Coffret met glazen

 

Een mooie en luxe coffret geleverd met twee  glazen exclusief van het huis Moët & Chandon. Deze lichte en toegankelijke Brut van Moët & Chandon valt bij het grote publiek onder de smaak en is absoluut geschikt om weg te geven aan relaties. Zij zullen de champagne herkennen als een exclusief merk. Daarnaast zullen zij de champagne ook op smaak kunnen waarderen.

 

Meer informatie over de coffret »

 

 

Moët & Chandon Ice Impérial Gift ICE + 2 Glazen

Een geweldig gebaar naar gewaardeerde relaties. Deze populaire champagne van het Moët & Chandon huis is speciaal gemaakt om met ijs te drinken. De speciale Moët & Chandon glazen die je erbij krijgt zorgen ervoor dat je de lekkere smaak nog beter proeft!

 

Naar de Moët & Chandon Ice Impérial Geschenkset »

 

Moët & Chandon Impérial kist 300CL

Een fles Moët & Chandon van maar liefst 300CL. Over the top? Wij denken van niet. Want welke relatie vindt dit nou niet een geweldig gebaar. Niet alleen een geweldig gebaar, ook geweldig om te kunnen openen tijdens het inluiden van het nieuwe jaar.

 

Naar de Moët & Chandon Impérial in kist 300CL »

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »