5 luxe champagne cocktails voor een onvergetelijke avond!

  • Geplaatst op
  • 0
5 luxe champagne cocktails voor een onvergetelijke avond!

Als je op zoek bent naar een elegante en luxueuze drank voor een speciale gelegenheid, dan is een champagne cocktail de perfecte keuze. Champagne is al een feestelijke drank op zichzelf, maar door het te combineren met andere ingrediënten, creëer je een cocktail met champagne die zeker indruk zal maken op je gasten.

Kies de perfecte cocktail met champagne

Hieronder vind je vijf luxe champagne cocktails die gegarandeerd zullen zorgen voor een onvergetelijke avond! Dus maak een keuze en serveer ze zelf!

 

  1. Kir Royale

De Kir Royale is een klassieke champagne cocktail die zijn oorsprong vindt in Frankrijk. Het is een eenvoudige cocktail die bestaat uit champagne en crème de cassis, een likeur gemaakt van zwarte bessen. Schenk een scheutje crème de cassis in een champagneflûte en vul de rest van het glas met champagne. Roer voorzichtig en garneer met een zwarte bes.

 

  1. French 75

De French 75 is een cocktail die werd bedacht in de jaren '20 van de vorige eeuw en nog steeds populair is. Het is een combinatie van gin, citroensap, suikersiroop en champagne. Doe de gin, citroensap en suikersiroop in een shaker met ijs en schud goed. Schenk de cocktail in een champagneflûte en vul de rest van het glas met champagne. Garneer met een schijfje citroen.

 

  1. Bellini

De Bellini is een heerlijke cocktail die zijn oorsprong vindt in Venetië. Het is een combinatie van perzikpuree en champagne en het is een perfecte keuze voor een zomerse avond. Schenk een scheutje perzikpuree in een champagneflûte en vul de rest van het glas met champagne. Roer voorzichtig en garneer met een schijfje perzik.

 

  1. Champagne Margarita

De Champagne Margarita is een cocktail die een Mexicaanse klassieker combineert met de feestelijke bubbels van champagne. Het is een combinatie van tequila, limoensap, sinaasappellikeur en champagne. Doe de tequila, limoensap en sinaasappellikeur in een shaker met ijs en schud goed. Schenk de cocktail in een champagneflûte en vul de rest van het glas met champagne. Garneer met een schijfje limoen.

 

  1. Champagne Cosmo

De Champagne Cosmo is een variatie op de klassieke Cosmopolitan en is een perfecte cocktail voor een avondje uit. Het is een combinatie van wodka, cranberrysap, limoensap en champagne. Doe de wodka, cranberrysap en limoensap in een shaker met ijs en schud goed. Schenk de cocktail in een champagneflûte en vul de rest van het glas met champagne. Garneer met een schijfje limoen.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om van je champagne een feestelijke cocktail te maken. Probeer deze vijf luxe champagne cocktails en maak van je avond een onvergetelijke ervaring!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »