3 romantische ideeën om jouw Valentijn te verrassen

  • Geplaatst op
  • 0
3 romantische ideeën om jouw Valentijn te verrassen

Ben jij er al uit hoe jij jouw Valentijn gaat verrassen op 14 februari? Wij snappen dan het lastig is om elk jaar iets origineels te verzinnen. 14 februari is de dag waarop jij je grote liefde in het zonnetje kunt zetten. Zit je al wat langer in een relatie of ben je al een aantal jaar getrouwd? Dan is het belangrijk om te laten zien dat je elkaar nog steeds waardeert. Wij zetten in dit artikel drie leuke ideeën en lekkere champagnes op een rijtje die jouw geliefde zeker gaat waarderen!

Verras je partner met een weekend weg

Wil je jouw geliefde echt speciaal laten voelen? Boek dan een weekendje weg in een luxe suite! Het liefst in een bijzondere stad waar jullie beiden nog nooit zijn geweest. Verblijf je in een luxe suite? Dan hoef je vaak de kamer helemaal niet meer uit en kan je echt samen genieten van elkaar. Veel luxe suites hebben zelfs een jacuzzi. Vaak kun je aangeven dat je iets speciaals wilt organiseren voor op de kamer. Bijvoorbeeld dat de kamer vol met rozenblaadjes ligt of dat er een fles champagne klaarstaat voor jou en je geliefde. Je kunt natuurlijk ook zelf een lekkere fles champagne voor valentijn meenemen. Wij raden de Moët & Chandon Rose aan! Deze Champagne is verkrijgbaar in een roze sleeve die de “Diamond Suit” wordt genoemd. Deze fles is zeer geschikt voor Valentijn vanwege de sleeve die hier speciaal voor deze dag ontworpen is!

 

Moët rosé diamond suit

 

Laat champagne bezorgen

Een andere mogelijkheid om te laten zien hoeveel iemand voor je betekent is om een lekkere fles champagne op te sturen met een lieve persoonlijke boodschap. Champagne doet het altijd goed in elke gelegenheid. Je geliefde echt verrassen? Laat de champagne dan op zijn of haar werk bezorgen! Je kunt de champagne laten bezorgen in combinatie met een leuke geschenk set en twee glazen. Voeg een persoonlijk kaartje toe en de boodschap is meteen duidelijk. Namelijk dat jullie een romantische avond tegemoet gaan!

 

moët & chandon coffret

 

Houd Valentijnsdag eenvoudig

Moët & Chandon Love Ties

 

Vinden jij en je partner het juist heel fijn om samen een avondje op de bank te zitten en samen jullie favoriete serie te kijken? Bestel eten bij jullie favoriete restaurant, koop een fles lekkere champagne zoals de Moët & Chandon Rosé Living Ties Bottle en geniet van jullie avondje samen. Moët & Chandon heeft deze special Edition bottle speciaal ontwikkeld voor Valentijnsdag. Zet vervolgens de woonkamer of slaapkamer vol met lekkere geurkaarsjes en de romantiek spat er vanaf deze avond!

 

Ben jij er al uit hoe je jouw geliefde gaat verrassen? Laat een reactie achter onder dit artikel! Heb je vragen over één van de champagnes in de webshop? Neem dan met ons op. Altijd op de hoogte blijven het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »