Speciaal voor u geselecteerd! Kwaliteit champagnes voor de scherpste prijzen
(0)

Online Flessen Champagne Accessoires Champagne Kopen

 

Over onze Champagne Accessoires

Club Champagne heeft een uitgebreid aanbod aan champagneflessen in verschillende maten. Een perfect geschenk om cadeau te doen of om heerlijk zelf op te drinken. Om te zorgen dat je champagne op zijn lekkerst drinkt, moet je rekening houden met een aantal champagne accessoires. Allereerst is het belangrijk dat je champagne op de juiste temperatuur drinkt. De optimale temperatuur ligt tussen de 8 en 10 graden Celsius. Vooral op een zomerse dag is het heerlijk om een frisse champagne koel te drinken. Maar je wilt niet de hele tijd naar de koelkast te hoeven lopen maar als je hem buiten op tafel zet, dan wordt de champagne weer te warm. Vandaar dat Club Champagne een RVS champagneschaal verkoopt zodat de champagne altijd op temperatuur blijft. Koel van tevoren de champagneschaal goed in de koelkast, vul de champagneschaal daarna met 1/3 ijs en 2/3 water en laat de champagne dan 20 minuten in de champagneschaal op temperatuur komen zodat hij heerlijk te drinken is.

Het drinken van deze heerlijke mousserende wijnen vraagt om een goed champagneglas. Ook deze zijn verkrijgbaar op onze webshop. Bij het drinken van Moët en Chandon Ice horen ijsblokjes, vandaar dat deze champagne niet geschikt is om uit een klassieke flûte te drinken. Hiervoor heb je Moët en Chandon Ice glazen voor nodig. Een ander populair glas is de flûte die zorgt voor een perfect smaakaroma. Deze glazen zijn onder andere te bestellen in een coffret. Naast het drinken van een perfect gekoelde champagne in heerlijke flûte glazen, kan het zijn dat de champagne niet gelijk op gaat. Om de smaak en bubbels bewaard te houden, kun je het beste een champagnestop gebruiken. De luxe champagnestop van Westmark zorgt ervoor dat de champagne tot wel twee dagen langer bewaard blijft. Alle champagne accessoires zijn eenvoudig mee te bestellen met de champagne voor de lekkerste champagne-beleving!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »