Nog geen kerstgeschenk voor je personeel of klant gevonden? Een mooie fles champagne om het jaar uit te knallen doet het zeker goed!

  • Geplaatst op
  • 0
Nog geen kerstgeschenk voor je personeel of klant gevonden? Een mooie fles champagne om het jaar uit te knallen doet het zeker goed!

Nog op zoek naar een kerstgeschenk waarmee je je personeel of relaties kunt verrassen? Wij vertellen je met welke champagnes je goed voor de dag komt. Exclusieve kwalitatieve champagnes in verschillende prijsklassen. Met de kerstdagen en het eind van het jaar voor de deur geven wij je een overzicht met champagnes die zich uitermate goed lenen als kerst- of eindejaarsgeschenk.

Bekijk hier onze best verkochte: Champagne geschenken van 2019

 

Voor veel bedrijven is december dé tijd van het jaar om klanten of personeel een blijk van waardering te tonen door middel van een mooi kerstgeschenk. Je wilt de mensen die hun best hebben gedaan uiteraard graag bedanken voor hun inzet. Daarnaast wil je hen het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Maar wat voor kerstgeschenk wordt nu echt gewaardeerd én is origineel? Een mooie fles champagne is hiervoor de ideale oplossing.

 

Bijzonder en waardevol

Champagne wordt vaak gedronken tijdens speciale momenten en roept dan ook meteen een bijzonder gevoel op. Wanneer je een exclusieve fles champagne cadeau geeft, draag je dit bijzondere gevoel over aan je klanten of personeel. Dankzij het luxe design van champagnes, is het specialer en waardevoller dan andere kerstcadeaus. Je geeft absoluut blijk van waardering. Bovendien kan een fles champagne netjes worden overhandigd in een exclusieve giftboxDe giftbox van Veuve Clicuot is een uitstekend eindejaarsgeschenk. De 37,5L versie heeft een interessante prijs. Uiteraard heeft het populaire Moët & Chandon ook giftboxen van dit formaat. 


Veuve Clicquot giftbox

Moët Chandon Giftbox klein

 

Exclusief en origineel

Bij veel bedrijven wordt meestal het bekende kerstpakket gegeven. Een doos ingekocht bij een kerstpakettenhandelaar. Uit onderzoek blijkt echter dat dit nauwelijks wordt gewaardeerd. Ook kerstgeschenken als cadeaubonnen, glazen, sporttassen, paraplu’s en chocolade zijn erg standaard. Het liefst wil je natuurlijk origineel zijn met jouw kerst of eindejaarsgeschenk. Jouw personeel of klanten moeten zich immers oprecht gewaardeerd voelen. Bovendien wil je professioneel overkomen. Een fles exclusieve champagne is een origineel kerstgeschenk dat luxe en klasse uitstraalt en dus zonder twijfel gewaardeerd wordt.

 

Ideaal voor de feestdagen

Wanneer je net voor de feestdagen een heerlijke fles champagne cadeau krijgt, krijg je vrijwel meteen zin om hiervan te genieten tijdens het kerstdiner of de viering van oud en nieuw. Men ontvangt graag een cadeau dat ze goed kunnen gebruiken, en daarom is champagne juist op dit moment van het jaar een ideaal cadeau. Met het geven van een fles champagne laat aan je klanten of personeel zien dat je hen oprecht fijne feestdagen toewenst.

 

Daarnaast kun je bij de fles een mooie en toepasselijke boodschap toevoegen als ‘fijne feestdagen en proost op een gezond en gelukkig 2020!’

 

Moët Chandon Coffret met glazen

 

De kerst komt natuurlijk al heel dichtbij en een kerstgeschenk regelen is relatief kortdag. Maar het voordeel van een fles champagne als kerstgeschenk is dat je het eenvoudig online kan bestellen. Wil je dus je personeel of klanten een bijzondere blijk van waardering tonen? Bestel dan een luxe fles champagne, los of verpakt in een exclusieve giftbox. Zo maak je de kerstdagen voor je relaties extra feestelijk! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »